Fonum käytetty puhelin

Anna täydellinen lahja vastavalmistuneelle

Mitä ostaa vastavalmistuneelle? Valmistujaislahjaksi olisi kiva antaa jotain muuta kuin rahaa, mutta kuitenkin jotain, mikä tulisi varmasti käyttöön...


Puhelin vastavalmistuneelle?

Opiskelujen päätyttyä on taas aikaa uusille elämyksille ja yhteydenpidolle. Opiskelijabudjetilla ei ole tullut tehtyä isoja hankintoja, saati päivitettyä vanhaa puhelinta uudempaan ihan hetkeen. Uusi puhelin on varmasti toivottu ja siksi myös täydellinen lahja vastavalmistuneelle.


Kiertotalous on trendikästä

Nykyään nuorten ostopäätöksiä ja kulutusvalintoja ohjaavat yhä enemmän ympäristöystävällisemmät vaihtoehdot. Kiertotalous on kasvava trendi, mikä pätee myös älypuhelimiin – Fonum tarjoaa laadukkaan ja luotettavan vaihtoehdon uudelle. Uudenveroisen, huolletun puhelimen voi saada huomattavasti uutta edullisemmin ja samalla tekee ympäristöystävällisen ja trendikkään valinnan.


Puhelin on henkikökohtainen hankinta

Puhelimen käyttöjärjestelmällä, näytön koolla, värillä tai ominaisuuksilla voi olla käyttäjälle suuri merkitys ja siksi puhelimen ostaminen lahjaksi voi tuntua vaikealta. Fonum verkkokaupasta voit hankkia nyt myös lahjakortin ja jättää valinnan vapauden lahjan saajalle. Saat lahjakortin heti sähköpostiosoitteeseesi, joten lahjan hankinta onnistuu myös viime tipassa.

Uusi elämä puhelimelle!


Tilaa uutiskirje - saat alennuksen verkkokauppaan

Liittymällä uutiskirjeen tilaajaksi kuulet myös ensimmäisten joukossa tarjouksista ja uusista tuotteista.
Virheellinen sähköposti!
Lunasta 10€ alennus!