Viisi kesävinkkiä puhelimen ostajalle

Viisi kesävinkkiä puhelimen omistajalle

Kesä, vuodenaika joka ei jätä ketään kylmäksi. Toukokuussa olemme jo saaneet nauttia helteistä, eikä auringon valolle näy loppua. Heitetään kylmän murehtiminen nurkkaan, sillä kesä on vasta tulossa!

Listasimme viisi vinkkiä puhelimen omistajalle, joiden avulla pidät puhelimesi mukana kesäriennoissa ja ennen kaikkea ehjänä kesärientojen jälkeen!

1. PIDÄ PUHELINBREIKKI! Jätä puhelin kotiin! Kyllä. Mihinpä sitä puhelinta kesällä tarvitsee. Kaiva esiin vanha digipokkari ja taltioi kesämuistot talteen nostalgisissa 2000-luvun tunnelmissa. Vanha digipokkari on nimittäin uusi filmikamera. C-kasettisoitinta ei ehkä kannata kaivaa esiin, mutta mökillä on mukava kuunnella radiota laineiden liplattaessa. Tosiasiassa tämä taitaa olla utopiaa, mutta pieni somebreikki saattaa olla kesällä paikallaan. Mutta vain pieni, muina hetkinä pärjäät seuraavilla vinkeillä.

2. PANSSARILASISTA SUOJAA NÄYTÖLLE! Totta puhuaksemme elämä ilman puhelinta alkaa olla jo vaikeaa. Kameraa tarvitaan ainutlaatuisten kesähetkien taltiointiin ja onhan se nyt vain mukavaa sopia esimerkiksi treffit kesäheilan kanssa! Asenna siis puhelimeesi panssarilasi. Panssarilasi tunnetusti suojaa puhelimen näyttöä naarmuilta ja kolhuilta. Tällä edullisella suojalla ehkäiset hyvin todennäköisesti isompien vahinkojen syntymisen ja voit yrittää napata täydellistä auringonlaskukuvaa mökkirannasta. Mikä on panssarilasi?

3. SUOJAKUORESTA SUOJAA PUHELIMELLE Käytä puhelimessasi suojakuorta! Kuoria on monenlaisia ja pakko todeta, että kaikista on hyötyä kun puhutaan puhelimen kestävyydestä. Suojakuori nimittäin pehmentää osumaa mikäli puhelimesi tippuu maahan. Kuoren ja panssarilasin yhdistelmä on siis erittäin suotava. Flip-mallinen kuori toimii lompakkona ja backcover-suojakuorella saat lisäpitävyyttä puhelimellesi. Ääriurheilijat suosivat luonnollisesti täysin veden ja iskunkestäviä suojakuoria. Kaikkea on saatavana! Fonumilta saat tyylikkäät nahkaiset Eight-kotelot, joista löytyy sekä flip-kuorta että backcover-kuorta. 100 % nahkaa suoraan Fonumin suunnitelijoiden kynästä. Näyttö rikki, toimi näin >

4. VAARA VAANII VEDESSÄ Temmellätkö kesäisesti veden äärellä? Jos vastasit kyllä, meillä on sinulle pari vinkkiä. Vaikka puhelimesi olisi roiskevedentiivis, suosittelemme silti käyttämään suojapussia puhelimen ympärillä jos tiedät puhelimen joutuvan alttiiksi kosteudelle. Pahin kaikista on merivesi. Suolainen vesi ei sovi yhteen elektroniikan kanssa.

Vaikka puhelimesi olisi roiskevedentiivis, ei sitä kannata altistaa vedenpaineelle. Toisin sanoen puhelimen huuhtominen esimerkiksi juoksevan veden alla on huono juttu ja voi pahimmassa tapauksessa irroittaa esimerkiksi kaiuttimia suojaavat vedenpitävät verkot. Joskus puhelimesi on myös saattanut tippua ja tämä voi aiheuttaa vedenpitävyyden heikkenemistä. Käytä siis puhelimen ympärillä vedenpitävää pussia! Lyhyessä käytössä minigrip-pussi on tyhjää parempi, mutta hyvinvarustetuista matkapuhelin- ja retkeilykaupoista löytyy myös elektroniikalle suunniteltuja vedenpitäviä, ja usein myös kelluvia, suojapusseja. Kastunut puhelin, mitä teen?

5. UUDELLA AKULLA BUUSTIA KESÄÄN! Asenna puhelimeesi uusi akku! Tiesitkö että Fonumilla voit tarkastaa akkusi kunnon veloituksetta! Tule siis mihin tahansa liikkeistämme ja me kerromme, onko akkusi vaihdon tarpeessa. Akku on puhelimen osa, joka aidosti kuluttaa itsensä loppuun ja menettää varaustehoa. Varaudu siis pitkiin kesäiltoihin uudella akulla. Akun vaihto edullisesti Fonumilta ja ilman ajanvarausta. Vaihtamalla akun saat puhelimellesi helposti pari vuotta lisää toiminta-aikaa. Katso akunvaihdon hinta >


Jos vahinko kuitenkin sattuu vinkeistä ja varovaisuudesta huolimatta, tule käymään lähimmässä Fonum-myymälässä ja anna meidän korjata puhelimesi kuntoon nopeasti ja vaivatomasti, ilman ajanvarausta!