Samsung Galaxy S20

Käytetty Samsung luotettavasti ja edullisesti

Fonumilta löydät valikoiman kunnostettuja käytettyjä puhelimia luotettavasti ja edullisesti, mukaan lukien Samsung -puhelimet. Käytetyn Samsung -puhelimen ostaminen on hyvä vaihtoehto, jos haluaa säästää rahaa uuteen puhelimeen verrattuna. Ostamalla käytetyn puhelimen Fonumilta voit säästää jopa 40 % uuteen puhelimeen verrattuna. Vaikka puhelinmalli olisi jo pari vuotta vanha, tarjoaa se silti hyvää suorituskykyä ja käyttökokemusta. Lisäksi käytetyn puhelimen ostaminen on ympäristöystävällisempää kuin uuden ostaminen, sillä laitteen käyttöikä pitenee ja sen kierrätysvaiheessa syntyy vähemmän jätettä.

Fonumin myymät jopa uudenveroisiksi kunnostetut käytetyt puhelimet läpikäyvät yli 40 vaiheesta koostuvan standardoidun testausprosessin, mikä takaa, että puhelin toimii erinomaisesti. Fonum on luonut puhelimilleen myös Fonum kuntoluokituksen, minkä avulla voidaan arvioida puhelimen ulkoinen kunto. Kuntoluokituksista voit lukea lisää täältä >

Käytetyn puhelimen ostaminen esimerkiksi nettikirpputorilta on aina riski niin myyjälle kuin ostajalle. Ostaessasi käytetyn Samsung -puhelimen Fonumilta, voit luottaa siihen, että puhelin toimii. Samalla saat puhelimelle myös 12 kk Fonum takuun. Kun ostat käytetyn puhelimen Fonumin verkkokaupasta, saat sille 1-3 päivän toimituksen joko valitsemaasi Fonum-myymälään tai Postin noutopisteelle. Lisäksi tarjoamme aina 14 päivän palautusoikeuden verkkokaupastamme ostetuille puhelimille, mikäli et ole tyytyväinen ostokseesi.

Uusi elämä puhelimelle!

Tilaa uutiskirje - saat alennuksen verkkokauppaan

Liittymällä uutiskirjeen tilaajaksi kuulet myös ensimmäisten joukossa tarjouksista ja uusista tuotteista.
Lunasta 10€ alennus!