Voi Rähmä kesäkampanja

Back to School

 Arki lähestyy ja on aika ostaa lapselle ensipuhelin. Katso meidän vinkit puhelimen valintaan sekä ajankohtaiset Back to School -tarjoukset.

Voi Rähmä Fest on Suomen kuumin festari, jota juhlitaan kautta maan ja koko kesän. Voi Rähmä Fest 2023 kerää lauteilleen hajottavan hyviä bändejä ja artisteja, jotka ovat lähes kaikille kuulijoille hyvinkin tuttuja.

Pääesiintyjäksi saapuu Dj Tyhjät patterit, joka on jokaisen kesärantoja kuluttavan suursuosikki. Muita mainittavia esiintyjiä ovat Pöntössä uitettu, Mc Näyttö mäsänä, Mämmikoura ja Räkää linssissä.

Fonum Back to School 2023 - Dj Tyhjät Patterit

Voi Rähmä Fest on tunnettu myös vastuullisuusohjelmastaan. Vahvasti ympäristöystävällinen festaritoimintamalli tulee esiin jo heti festarin pääviestissä: Tule hajalla – lähde ehjänä. Tarkoitus onkin, että jokainen Voi Rähmä Fest -festarikävijä saisi kokea festivaalin luuria eheyttävän palvelutarjonnan.

Voi Rähmä Fest 2023 kutsuu nauttimaan kesästä. Elä jokainen päivä festaroiden!

Fonum Voi Rähmä fest 2023: Tule hajalla, lähde ehjänä

Muista myös suojakuori puhelimelle

Puhelin- ja tarviketarjoukset

Tarviketarjoukset

Pöntössä uitettu?

Takkuileeko puhelimen lataaminen? Tarvitseeko puhelimesi latausportti puhdistusta? Tule lähimpään Fonum-myymälään ja anna meidän hoitaa latausportin puhdistus nyt vain 25 € hintaan.
Voi Rähmä fest 2023: Hiekkaa reiässä? Latausportin puhdistus 25 €

Dj Tyhjät Patterit

Varmista akun riittävyys alkavan arjen menoihin ja vaihda vanha, kulunut akku uuteen. Akun vaihdot nopeasti, ilman ajanvarausta ja 12 kuukauden takuulla.
Voi Rähmä fest 2023: DJ Turvonnut akku - Uusi akku puhelimeen alkaen 19 €

Räkää linssissä

Huollata puhelimesi hajonnut näyttö kuntoon vaivattomasti ja nopeasti Fonum-myymälässä, aina ilman ajanvarausta ja 24 kuukauden takuulla.
Voi Rähmä fest 2023: MC Näyttö mäsänä - Näytön vaihto puhelimeen alkaen 49 €

Tilaa uutiskirje - saat alennuksen verkkokauppaan

Liittymällä uutiskirjeen tilaajaksi kuulet myös ensimmäisten joukossa tarjouksista ja uusista tuotteista.
Lunasta 10€ alennus!