iPhone-puhelimen näytönvaihto

Uudenveroisiksi huolletut käytetyt puhelimet

Uusi elämä puhelimelle!

Me Fonumilla uskomme, että puhelimetkin ansaitsevat uuden mahdollisuuden. Pieni kauneusvirhe on vain merkki eletystä elämästä, sillä kaikki myymämme laitteet on testattu erittäin kattavalla ja standardoidulla tarkastusprosessilla, joka koostuu yli 40 vaiheesta. Tarvittaessa laitteet huolletaan omassa huoltoyksikössämme Suomen parhaimpien huoltomekaanikoiden toimesta. Olemme luoneet puhelimille myös Fonum kuntoluokituksen, minkä avulla voidaan arvioida puhelimen ulkoinen kunto. Kuntoluokituksista voit lukea lisää täältä >

Fonumilta löydät valikoiman jopa uudenveroisiksi huolletut käytetyt puhelimet, kuten Apple ja Samsung -puhelimet. Käytetyn puhelimen ostamisessa on monta hyötyä. Niiden hinnat ovat yleensä huomattavasti edullisempia kuin uusien puhelimien hinnat. Fonumilta ostettaessa voit säästää jopa 40 % uuteen puhelimeen verrattuna. Ostamalla käytetyn puhelimen voi vähentää uusien laitteiden kysyntää ja siten vähentää elektroniikkajätteen määrää eli käytetyn puhelimen valitseminen on ympäristöystävällisempi vaihtoehto.

Myönnämme puhelimille hyvillä mielin 12 kk Fonum Takuun ja nopean huollon laajan huoltoverkostomme ansiosta. Toimitamme tilauksesi 1–3 arkipäivässä joko valitsemaasi myymälään tai Postin noutopisteelle. Voit myös vaihtoehtoisesti tilata tuotteet suoraan kotiovellesi Postin kotiinkuljetuksella. Haluamme, että olet tyytyväinen tekemääsi ostokseen ja siksi tarjoamme verkko-ostoksille ilmaisen palautuksen 14 päivän kuluessa ostoksesta.