OnePlus-puhelimen huolto

Käytetty OnePlus edullisesti ja luotettavasti

Fonumin verkkokaupasta löydät valikoiman jopa uudenveroiseksi kunnostettuja käytettyjä puhelimia luotettavasti ja edullisesti, mukaan lukien OnePlus -puhelimet. Käytetyn puhelimen ostaminen voi mietityttää, mutta se on useastakin syystä hyvä vaihtoehto.

Käytettyjen puhelimien hinnat ovat yleensä huomattavasti alempia kuin uusien puhelimien hinnat. Fonumilta ostettaessa voit säästää jopa 40 % uuteen puhelimeen verrattuna. Lisäksi käytetyn puhelimen ostaminen on ympäristöystävällisempi vaihtoehto, koska se vähentää elektroniikkajätettä.

Fonumin käytetyt puhelimet käyvät läpi yli 40 vaiheesta koostuvan standardoidun testausprosessin, mikä takaa, että puhelin toimii erinomaisesti. Olemme luoneet puhelimille myös Fonum kuntoluokituksen, minkä avulla voidaan arvioida puhelimen ulkoinen kunto. Kuntoluokituksista voit lukea lisää täältä >

Käytetyn puhelimen ostaminen nettikirpputorilta on aina riski niin myyjälle kuin ostajalle. Ostaessasi käytetyn OnePlussan meiltä, voit luottaa siihen, että puhelin toimii täydellisesti ja samalla saat puhelimellesi myös 12 kk Fonum takuun. Kun ostat käytetyn puhelimen Fonumin verkkokaupasta, saat sille 1-3 päivän toimituksen joko valitsemaasi Fonum-myymälään tai Postin noutopisteelle. Lisäksi meillä on aina 14 päivän palautusoikeus verkkokaupastamme ostetuille puhelimille, mikäli et ole tyytyväinen ostokseesi.

Uusi elämä puhelimelle!