Puhelin kädessä

Käytetty iPhone edullisesti ja luotettavasti

Fonumilta löydät valikoiman jopa uudenveroiseksi kunnostettuja käytettyjä puhelimia edullisesti ja luotettavasti, mukaan lukien Applen iPhone -puhelimet. Käytetyn puhelimen ostaminen on hyvä vaihtoehto, jos haluaa säästää rahaa. Ostamalla käytetyn iPhone -puhelimen Fonumilta voit säästää jopa 40 % uuteen puhelimeen verrattuna. Vaikka puhelinmalli olisi jo pari vuotta vanha, tarjoaa se silti hyvää suorituskykyä ja käyttökokemusta. Lisäksi käytetyn puhelimen ostaminen on ympäristölle ystävällistä, sillä laitteen käyttöikä pitenee ja sen kierrätysvaiheessa syntyy vähemmän jätettä.

Fonumin myymät kunnostetut käytetyt puhelimet läpikäyvät yli 40 vaiheesta koostuvan standardoidun testausprosessin, mikä takaa, että puhelin toimii erinomaisesti. Fonum on luonut puhelimilleen myös Fonum kuntoluokituksen, minkä avulla voidaan arvioida puhelimen ulkoinen kunto. Lue lisää kuntoluokituksista täältä >

Käytetyn puhelimen ostaminen esimerkiksi nettikirpputorilta on aina riski niin myyjälle kuin ostajalle. Ostaessasi käytetyn iPhone -puhelimen Fonumilta, voit luottaa siihen, että puhelin toimii. Samalla saat sille myös 12 kk Fonum takuun. Kun ostat käytetyn puhelimen Fonumin verkkokaupasta, saat sille 1-3 päivän toimituksen joko valitsemaasi Fonum-myymälään tai Postin noutopisteelle. Lisäksi tarjoamme aina 14 päivän palautusoikeuden verkkokaupastamme ostetuille puhelimille, mikäli et ole tyytyväinen ostokseesi.

Uusi elämä puhelimelle!