Fonum Honor-puhelinhuolto

Käytetty Honor edullisesti ja luotettavasti

Fonumilta löydät valikoiman kunnostettuja käytettyjä puhelimia luotettavasti ja edullisesti, mukaan lukien Honor -puhelimet. Käytetyn puhelimen ostamisessa on monta hyötyä. Niiden hinnat ovat yleensä huomattavasti edullisempia kuin uusien puhelimien hinnat. Fonumilta ostettaessa voit säästää jopa 40 % uuteen puhelimeen verrattuna. Ostamalla käytetyn puhelimen voi vähentää uusien laitteiden kysyntää ja siten vähentää elektroniikkajätteen määrää eli käytetyn puhelimen valitseminen on ympäristölle ystävällisempi vaihtoehto.

Fonumin myymät käytetyt puhelimet läpikäyvät yli 40 vaiheesta koostuvan standardoidun testausprosessin, mikä takaa, että puhelin toimii erinomaisesti. Olemme luoneet puhelimille myös Fonum kuntoluokituksen, minkä avulla voidaan arvioida puhelimen ulkoinen kunto. Kuntoluokituksista voit lukea lisää täältä >

Käytetyn puhelimen ostaminen esimerkiksi nettikirpputorilta on aina riski niin myyjälle kuin ostajalle. Ostaessasi käytetyn Honor -puhelimen Fonimilta, voit luottaa siihen, että puhelin toimii täydellisesti. Samalla saat puhelimellesi myös 12 kk Fonum takuun. Kun ostat käytetyn puhelimen Fonumin verkkokaupasta, saat sille 1-3 päivän toimituksen joko valitsemaasi Fonum-myymälään tai Postin noutopisteelle. Lisäksi meillä on aina 14 päivän palautusoikeus verkkokaupastamme ostetuille puhelimille, mikäli et ole tyytyväinen ostokseesi.

Uusi elämä puhelimelle!