Lapselle käytetty puhelin

Minkälainen puhelin kannattaa ostaa lapselle?

Koululaisille kannattaa ostaa oma puhelin jo ensimmäisistä luokista lähtien, mutta oletko miettinyt miten kauan lapsesi pystyy pitämään uuden puhelimen ehjänä tai tallessa? Koululainen ei välttämättä ole vielä riittävän maltillinen tai huolellinen pitämään uutta puhelinta priimakunnossa, koska menoa ja touhua riittää niin että vanhempien päätä huimaa. Perheen teinikin haluaisi uusimman ja trendikkäimmän puhelimen alle kahden vuoden välein, vaikka vanhakin olisi vielä säilynyt pahimmilta kolhuilta.

Älä stressaa, osta käytetty

Kuluttaminen voi aiheuttaa pienoista ilmastoahdistusta, viimeisimmän puhelinelektroniikan hinnasta puhumattakaan. Käytetty puhelin on järkevä ratkaisu teknologian elinkaaren pidentämiseksi, luonnon ja oman lompakon säästämiseksi.

Lapselle kannattaa ostaa käytetty puhelin, koska uusia naarmuja ja kolhuja tulee väistämättäkin, eikä siitä kannata ottaa stressiä.

Ensipuhelimen kannattaa olla ennen kaikkea kestävä ja edullinen. Asiantuntijan tarkastama käytetty puhelin toimii kuin uusi ja hauskoilla kuorilla saa peitettyä mahdolliset pienet kosmeettiset käytön jäljet.

Käytettyjen puhelimien valikoimassa on valtava määrä erilaisia merkkejä, malleja ja värejä puhelimia, joista löytyy varmasti oman lapsen suosikki. Kuntoluokituksista kannattaa valita kohtalainen tai hyvä, jos luuri on tarkoitus laittaa joka tapauksessa suojaan kuorien alle tai toisaalta kolhuuntuu pian taas lisää. Puhelin on ominaisuuksiltaan kuitenkin kuin uusi ja kuntoluokitus määrittää vain puhelimen rungon kosmeettisen kunnon. Älä siis stressaa turhaan vaan osta käytetty.

Listasimme edullisia puhelinmalleja, joista lapsesi voisi pitää >

Tilaa uutiskirje - saat alennuksen verkkokauppaan

Liittymällä uutiskirjeen tilaajaksi kuulet myös ensimmäisten joukossa tarjouksista ja uusista tuotteista.
Lunasta 10€ alennus!