Palautus

Tuotteillamme on 14 päivän ilmainen palautusoikeus. Palautusoikeus on voimassa 14 vuorokautta laitteen vastaanottamisesta myyntikuntoiselle puhelimelle. Jos puhelin on kastunut, vääntynyt, jokin lasiosa on haljennut tai säröytynyt, niin sitä ei voi enää palauttaa tai takuuhuoltaa.

Jos päädyt palauttamaan puhelimesi, maksamme rahat tilillesi 2-4 arkipäivän kuluessa siitä kun olemme vastaanottaneet laitteen. Palautus käsitellään aina erillisenä tapahtumana, eikä tuotteita voi siksi vaihtaa suoraan toiseen tuotteeseen.

Puhelimilla on 12 kuukauden takuu

Myymillämme laitteilla on aina kattava 12 kk Fonum Takuu. Keskushuoltomme ja 25 myymälää ympäri Suomea auttavat sinua takuu- ja huoltoasioissa. Vie puhelin lähimpään Fonum-myymälään tai lähetä puhelin ilmaiseksi keskushuoltoomme, jos havaitset puhelimessa vikaa.

Katso Fonumin takuuhuolto-ohje →

Ennen puhelimen palauttamista tai lähettämistä takuuhuoltoon

1. Varmista, että Etsi iPhoneni/Find my iPhone –toiminto on pois päältä.

Toiminto on päällä vaikket itse olisi sitä laittanut päälle. Emme voi käsitellä puhelinta mikäli toiminto on päällä puhelimen saapuessa meille. Valitse Asetukset > [Oma nimi] > iCloud > Etsi iPhoneni. Kytke toiminto pois päältä. Jos et saa avattua rikkinäistä puhelinta, ota yhteys asiakaspalveluun toiminnon pois kytkemiseksi. Jos Etsi iPhoneni on päällä, emme voi edetä käsittelyssä.

2. Nollaa iPhone

Asetukset > Yleiset > Nollaa > Poista kaikki sisältö ja asetukset. Nollaus poistaa kaikki puhelimen tiedot, joten varmista että varmuuskopiosi on ajan tasalla. Fonum ei vastaa huollossa kadonneista tiedostoista

3. Poista SIM –kortti puhelimesta.

Poista SIM-kortti puhelimesta käyttämällä pakkauksen mukana tullutta SIM-kortin kelkan avaajaa.

4. Täytä pakkauksen mukana tullut palautuslomake

Pakkaa puhelin riittävän suojaavaan pakkaukseen, ettei se hajoa postissa. Voit käyttää laitepakkausta sekä postituspussia, jossa sait laitteen.

Palauta laite Postin/Matkahuollon toimipisteellä ilmaiseksi tai tuo se lähimpään Fonum-myymälään.

Kun viet laitteen Postiin, käytä ilmaista lähetystunnusta:

  • 659711 Fonum Oy Ab / Verkkokauppa Kaarlenkatu 9-11, 00530 Helsinki.

Jos viet laitteen Matkahuollon pisteeseen, käytä ilmaista lähetystunnusta:

  • 9538509 Fonum Oy Ab / Verkkokauppa Kaarlenkatu 9-11, 00530 Helsinki.

Ota talteen Postin tai Matkahuollon lähetyskuitti, jotta lähetyksen seuranta onnistuu tarvittaessa.