Fonum tausta kuplat

Asiantuntija-
palvelut Fonumilla

 Fonum huoltaa ja korjaa puhelimesi kuntoon ilman ajanvarausta. Löydät meiltä laajan palveluvalikoiman asiantuntijatöitä, kuten puhelimen käyttöönoton, puhdistuksen ja tietojen pelastuksen. Katso kaikki palvelut ja niiden kuvaukset alta!

Puhelimen käyttöönotto

Asiantuntijamme auttavat alkuun uuden puhelimesi kanssa. Tule myymäläämme, niin saat apua uuden laitteen käyttöönotossa. Puhelimen käyttöönottopalvelu sisältää käyttöönottoasetuksien määrittämisen käynnistyksestä alkuvalikkoon yhdessä asiakkaan kanssa. Palvelu sisältää myös SIM ja/tai muistikortin asennuksen sekä lyhyen yleisopastuksen laitteen käytön ensiaskeliin.


Puhelimen tietojen siirto Perus

Teemme puhelimen tietojen siirron puolestasi. Laitteen käyttöönottoasetuksien määrittämisen jälkeen teemme tietojen siirron vanhasta laitteesta uuteen laitteeseen yhdessä asiakkaan kanssa. Palvelu sisältää myös SIM ja/tai muistikortin asennuksen ja lyhyen yleisopastuksen. Peruspaketti ei sisällä Google/Apple ID-tiliin kirjautumista, WhatsApp-sovelluksen varmuuskopiointia tai unohtuneiden salasanojen nollaamista. Yllä mainitut lisäpalvelut kuuluvat Tietojen Siirto Plus -pakettiin.


Puhelimen tietojen siirto Plus

Laaja puhelimen tietojen siirto avaimet käteen periaatteella. Laitteen käyttöönottoasetuksien määrittämisen jälkeen teemme tietojen siirron vanhasta laitteesta, uuteen laitteeseen yhdessä asiakkaan kanssa. Palvelu sisältää kirjautumisen asiakkaan tiedossa olevaan Google tai Apple ID-tiliin tai uuden tunnuksen luomisen. Ota mukaan tarvittavat tunnukset, kuten Google tai Apple ID käyttäjätunnus ja salasana. Puhelimen Tietojen Siirto Plus sisältää WhatsApp-sovelluksen varmuuskopioinnin. Yksityisyyden suojaamiseksi palvelu ei sisällä muihin sovelluksiin kirjautumista, kuten pankkisovellukset.

Puhelimen ulkoinen puhdistus

Puhelimen puhtaudesta kannattaa pitää huolta ennaltaehkäisevästi. Puhelimen liittimien ja latausportin puhdistus vaatii erityistä huolellisuutta. Asiantuntijamme puhdistavat likaantuneet latausportit, painikkeet ja ritilät puolestasi ilman ajanvarausta. Puhelimen ulkoinen puhdistus sisältää seuraavat palvelut: latausportin, korvakaiuttimen ritilän, kaiutinritilän, mikrofonin ja kuulokeliitännän puhdistuksen sekä näytön ja kameralinssien desinfioinnin ja kiillotuksen.
Käytetty Huawei-puhelin

Puhelimen sisäinen puhdistus

Pidennä puhelimesi käyttöikää pitämällä sen puhtaudesta huolta ennaltaehkäisevästi. Puhelimen liittimien ja latausportin puhdistus vaatii erityistä huolellisuutta, jonka lisäksi puhelimen sisälle saattaa kertyä ajan saatossa pölyä ja likaa. Asiantuntijamme puhdistavat puhelimesi huolellisesti sisältä ja ulkoa. Puhelimen sisäinen puhdistus sisältää seuraavat palvelut: etu- ja takakameran, latausportin, korvakaiuttimen ritilän, kaiutinritilän, mikrofonin ja kuulokeliitännän puhdistuksen sekä näytön ja kameralinssien desinfioinnin ja kiillotuksen.


Ohjelmistohuoltotyö

Puhelimen nollaus voi olla hyödyllinen esimerkiksi silloin, kun haluat myydä puhelimesi tai korjata ohjelmisto-ongelmia, jotka eivät korjaannu muilla keinoilla. Puhelimen nollaus tarkoittaa puhelimen palauttamista alkuperäisiin tehdasasetuksiin. Tämä toimenpide poistaa kaikki käyttäjän tallentamat tiedot, sovellukset ja asetukset. Asiantuntijamme auttavat laitteen ohjelmisto-ongelmien kanssa.

Oletko myymässä puhelinta? Asiantuntijamme nollaavat puhelimet ja palauttavat sen tehdasasetuksiin, jotta puhelimen myyminen olisi tietoturvallista.

Puhelimen päivityksellä tarkoitetaan ohjelmiston tai käyttöjärjestelmän asentamista. Päivitykset sisältävät usein parannuksia puhelimen turvallisuuteen, suorituskykyyn, käyttöliittymään ja uusiin ominaisuuksiin. Puhelimen päivittäminen on tärkeää, jotta laitteesi pysyy toimivana ja turvallisena. Onko sinulla ongelmia puhelimen päivittämisen kanssa? Asiantuntijamme tekevät sen puolestasi kädenkäänteessä.


Asiantuntijatyön tuntiveloitus

Askarruttaako jokin puhelimesi tai muun laitteen kanssa? Olipa kyseessä käyttöapu, konsultaatio, huoltotyö tai puhdistus, niin asiantuntijamme auttavat sinua minkä tahansa laiteongelman kanssa. Tarjoamme palveluita myös hinnastomme ulkopuolelta tuntihintaan – veloitamme aina alkavan 15 minuutin mukaan.


Näytönsuojan asennus

Epävarmuutta panssarilasin tai näytönsuojan asennuksessa? Asiantuntijamme asentavat myös muualta kuin Fonumilta ostettuja näytönsuojia ja panssarilaseja tuhansien asennuskertojen kokemuksella. Muualta ostetuille panssarilaseille ja näytönsuojille emme voi myöntää takuuta.

Akun kuntotarkastus

Mietityttääkö akkusi kunto? Teemme kattavan akun kuntotarkastuksen kaikissa myymälöissämme ilman ajanvarausta. Käytämme akkudiagnostiikkaan tarkoitettua kolmannen osapuolen luotettavaa työkalua, jolla saamme tarkat akun kuntotiedot tuhansista eri puhelimista ja tableteista. Asiantuntijamme käy kanssasi läpi kattavan diagnostiikkaraportin ja asioinnin päätteeksi saat raportin sähköpostiisi pdf-muodossa.
Puhelimen akku

Puhelimen tietojen pelastus

Puhelin mykkä tai puhelimen näyttö rikki ja tiedot jumissa sen sisällä? Voimme pelastaa tiedostot rikkoutuneesta puhelimesta, mikäli vähintään sen emolevyn on toimintakuntoinen. Jos puhelimen näyttö on rikki, vaihdamme siihen hetkellisesti ehjän näytön tietojen siirtoa varten. Tietojen pelastuksessa on minimiveloitus, jonka lisäksi rikkinäisen puhelimen kuntoon saattamisesta veloitetaan erikseen sovittu lisähinta käytetyn ajan mukaan. Tietojen pelastus tehdään rikkoutuneesta laitteesta ehjään. Saman käyttöjärjestelmän sisällä toimitamme sinulle täydellisen varmuuskopion. Käyttöjärjestelmästä toiseen tietojen siirto ja pelastus onnistuu tapauskohtaisesti. Tule lähimpään myymäläämme, niin arvioimme tilanteen, kustannukset ja mahdollisuudet yksilöllisesti.


Kirjallinen kustannusarvio

Nouda vakuutusyhtiön vaatima kirjallinen kustannusarvio kätevästi lähimmästä Fonum-myymälästä. Teemme kustannusarvioita rikkoutuneista puhelimista tai tableteista ilman ajanvarausta. Huomaathan, että olemme vakuutusyhtiöiden luotettu huoltokumppani ja toimimme yhteistyössä Suomen suurimpien vakuutusyhtiöiden kanssa. Vakuutusyhtiösi korvauspäätöksen käsittely onnistuu Fonum-myymälöissä jopa vartissa ja yleensä maksat huollosta vain omavastuuosuuden. Mukaan tarvitset rikkoutuneen laitteen ja henkilöllisyystodistuksen. Hoidamme puolestasi vakuutuskäsittelyn aina vahinkoilmoituksesta korvauspäätökseen ja korjaamme laitteesi paikan päällä myymälässämme.

Katso puhelimesi asiantuntijapalvelun hinta

Aloita valitsemalla laitteesi merkki ja malli, jotta saat hinta-arvion haluamallesi asiantuntijapalvelulle.

Hae

Vakuutusyhtiön asiakkaana saatat olla oikeutettu korvaukseen puhelimesi huollosta