Yksi käytettynä ostettu puhelin on yksi valmistettu puhelin vähemmän.

Kaikki myymämme laitteet ovat testattu kattavalla ja standardoidulla tarkastusprosessilla. Tarvittaessa laitteet huolletaan omassa huoltoyksikössämme Helsingissä, Suomen kokeneimpien huoltomekaanikoiden toimesta.
Fonum Honor-puhelinhuolto

Mitä käytetyltä puhelimelta tai tabletilta voi odottaa?

Kaikki Fonumin myymät käytetyt laitteet läpikäyvät laajan, yli 40 vaiheesta koostuvan, standardoidun testausprosessin, ja toimivat täten erinomaisesti. Kun ostat laitteen käytettynä, siihen on saatettu vaihtaa esimerkiksi näyttö tai akku. Rungossa saattaa olla pieniä käytön jälkiä ja sitä varten olemme luoneet Fonumin neljä eri kuntoluokkaa. Kuntoluokkien avulla arvioidaan puhelimen tai tabletin ulkoinen kunto. Kaikkien laitteiden toiminta on varmistettu.

Laite saattaa ilmoittaa erillisellä huomautuksella vaihdetusta akusta tai näytöstä laitteen asetuksissa, mikäli Fonum on vaihtanut siihen uuden akun tai näytön. Tämä ei vaikuta laitteen käyttöön millään tavalla. Akkukapasiteetti on aina minimissään 85 % eli hyvällä tasolla.

Akun kunto Fonumin myymissä käytetyissä laitteissa vuonna 2022 oli keskimäärin 92 %.

Minkä kuntoluokan valitsetkin, haluamme että olet tyytyväinen tekemääsi ostokseen. Kaikilla verkkokaupasta ostetuilla laitteilla on 14 päivän ilmainen palautusoikeus. Olemme ylpeitä myymistä laitteistamme ja siksi tahdommekin tarjota kaikille käytetyille puhelimille ja tableteille kattavan 12 kk takuun.

Kuntoluokitukset

★★★★★

Uudenveroinen

Arvostat laatua ja haluat että laitteesi on kuin uusi. Laitteessa ei ole näkyviä käytön jälkiä ja puhelin tuntuu uudenkarhealta. Testausprosessissa olemme todenneet laitteen toimivan erinomaisesti ja akkukapasiteetti on minimissään 85 %, eli hyvällä tasolla.


★★★★

Erinomainen

Soveltuu sinulle, joka haluat laatua rahaa ja luontoa säästäen. Laitteessa on muutamia pieniä käytönjälkiä, kuten pienet naarmut rungossa tai näytössä. Testausprosessissa olemme todenneet laitteen toimivan erinomaisesti. Kaikkien laitteiden akkujen kapasiteetit ovat minimissään 85 %, eli hyvällä tasolla.


★★★

Hyvä

Tämä laite on täydellinen sinulle, jos muutama pieni kauneusvirhe ei haittaa. Laitteessa on vaihtelevasti käytönjälkiä, kuten kevyitä naarmuja/jälkiä näytössä ja rungossa, mutta yleisilmeeltään se on siistissä kunnossa. Testausprosessissa olemme todenneet laitteen toimivan erinomaisesti. Kaikkien laitteiden akkujen kapasiteetit ovat minimissään 85 %, eli hyvällä tasolla.


★★

Kohtalainen

Hyvä valinta, jos käytön jäljet eivät haittaa sinua. Kun kulumaa ja kolhuja tulee joka tapauksessa käytön aikana, on niistä turhaa maksaa muutamaa kymppiä lisähintaa. Laitteessa on selkeitä käytönjälkiä, kuten naarmuja tai kolhuja, mutta se on kuitenkin täysin ehjä. Testausprosessissa olemme todenneet laitteen toimivan erinomaisesti ja akkukapasiteetti on minimissään 85 %, eli hyvällä tasolla.