Kuntoluokitukset

Yksi käytettynä ostettu puhelin on yksi valmistettu puhelin vähemmän.

Kaikki myymämme laitteet on testattu erittäin kattavalla ja standardoidulla tarkastusprosessilla ja tarvittaessa huollettu omassa huoltoyksikössämme Helsingissä Suomen parhaimpien huoltomekaanikoiden toimesta.

Mitä käytetyltä puhelimelta voi odottaa?

Saat lähes "uuden" puhelimen, johon on saatettu vaihtaa esimerkiksi näyttö tai akku. Rungossa saattaa olla pieniä käytön jälkiä ja sitä varten olemme luoneet Fonumin kuntoluokituksen, jonka avulla voi arvioida käytetyn puhelimen ulkoisen kunnon. Fonumin myymät käytetyt puhelimet on testattu erittäin kattavalla ja standardoidulla tarkastusprosessilla ja tarvittaessa huollettu omassa huoltoyksikössämme Suomen parhaimpien huoltomekaanikoiden toimesta. Katso tarkat kuvaukset kuntoluokista →

Puhelimet testataan ja tarvittaessa huolletaan omassa huoltoyksikössämme Helsingissä Suomen parhaimpien huoltomekaanikoiden toimesta.

Minkä kuntoluokan valitsetkin, haluamme että olet tyytyväinen tekemääsi ostokseen ja siksi tarjoamme ilmaisen palautuksen 14 päivän kuluessa ostoksesta. Puhelimilla on myös kattava 12 kk takuu.

Usein kysyttyä

Voinko palauttaa ostamani puhelimen?

Miten 14 vuorokauden palautusoikeus toimii?

Onko puhelimessa takuu?