Fonum puhelimen pakkaus

Mitä huomioida, kun ostaa käytetyn puhelimen?

Vanhaa puhelinta ei kannata päivittää aina täysin uuteen – Fonum tarjoaa hyvän ja edullisemman vaihtoehdon

Fonumilta ostat ammattilaisen tarkistaman ja kunnostaman uudenveroisen puhelimen luotettavasti, jopa 40% uutta edullisemmin. Erityisesti iPhone-puhelimet on tehty kestämään aikaa ja vielä muutaman vuoden vanha mallikin on täysin moderni ja käyttökelpoinen puhelin, ilman kompromisseja.

Kiertotaloudessa kulutus perustuu palveluiden käyttämiseeen, jakamiseen, vuokraamiseen ja kierrättämiseen. Tavoitteena on säästää luonnonvaroja ja hyödyntää materiaalit tehokkaasti ja kestävästi.

Laadukas ja moderni puhelin – luontoa ja lompakkoa säästäen.

Me Fonumilla osaamme huoltaa puhelimia ja ajattelimme, että voisimme hyödyntää taitoa kiertotalouden periaatteiden mukaisesti, tarjoten edullisemman tavan hankkia laadukas ja moderni puhelin – luontoa ja lompakkoa säästäen.

Myönnämme puhelimille hyvillä mielin 12 kk Fonum Takuun ja nopean huollon laajan huoltoverkostomme ansiosta. Takuumme kattaa jopa valmistajan takuuta enemmän vikoja. Haluamme että olet tyytyväinen tekemääsi ostokseen ja siksi tarjoamme puhelimelle myös ilmaisen palautuksen 14 päivän kuluessa ostoksesta.

Uusi elämä puhelimelle!

Tilaa uutiskirje - saat alennuksen verkkokauppaan

Liittymällä uutiskirjeen tilaajaksi kuulet myös ensimmäisten joukossa tarjouksista ja uusista tuotteista.
Lunasta 10€ alennus!