TUO VANHAT PUHELIMESI KIERRÄTYKSEEN

Kierrätä puhelimesi vastuullisesti ja tietoturvallisesti tuomalla vanha älypuhelimesi Fonum-myymälään. Otamme vastaan kaikki vanhat puhelimet ja huolehdimme niiden asianmukaisesta kierrätyksestä veloituksetta.

Puhelimen kierrätys

Haluamme rakentaa kestävää liiketoimintaa myös ympäristön näkökulmasta. Huomioimme kierrättämisen toiminnassamme kokonaisvaltaisesti. Korjaamatta jääneet puhelimet toimitamme yhteistyökumppaneillemme, jolloin niiden sisältämät valmistusmateriaalit kerätään talteen. Jopa 99 % puhelimen materiaaleista voidaan hyödyntää uusien tuotteiden raaka-aineina.

Esimerkiksi 80 puhelimen sisältämästä kultamäärästä saadaan valmistettua uusi 14 karaatin kultasormus.

Haluatko eroon vanhasta puhelimestasi? Myy se meille!

Hankkiudu eroon vanhasta puhelimestasi turvallisesti ja vastuullisesti – ostamme puhelimia, jotka voimme kunnostaa uudelleen myyntiin. Tarjoamme sinulle reilun korvauksen, jonka summa määräytyy laitteesi kunnon ja mallin mukaan. Lähetä puhelin postilla tai tuo se lähimpään Fonum-myymälään.

Lojuuko kaapissasi vanhoja puhelimia?

Luonnonvarojen kannalta on aina parempi, että puhelimen elinkaarta pidennetään = se korjataan ja myydään tai otetaan uudelleen käyttöön Suomessa. Meistä suomalaisista jopa 70% on vanhoja puhelimia lojumassa pöytälaatikoissa.

Tuo vanhat puhelimesi kierrätykseen!

kierratys-logo