Tuo vanhat puhelimesi kierrätykseen

Kierrätä puhelimesi vastuullisesti ja tietoturvallisesti tuomalla vanha älypuhelimesi Fonumille. Otamme vastaan kaikki vanhat puhelimet ja huolehdimme niiden asianmukaisesta kierrätyksestä veloituksetta. Tarjoamme sinulle reilun korvauksen, jonka summa määräytyy laitteesi kunnon ja mallin mukaan. Lähetä puhelin postilla tai tuo se lähimpään Fonum-myymälään.
Fonum iPhone-puhelimet

Puhelimen kierrätys

Haluamme rakentaa kestävää liiketoimintaa myös ympäristön näkökulmasta. Huomioimme kierrättämisen toiminnassamme kokonaisvaltaisesti. Korjaamatta jääneet puhelimet toimitamme yhteistyökumppaneillemme, jolloin niiden sisältämät valmistusmateriaalit kerätään talteen. Jopa 99 % puhelimen materiaaleista voidaan hyödyntää uusien tuotteiden raaka-aineina. Esimerkiksi 80 puhelimen sisältämästä kultamäärästä saadaan valmistettua uusi 14 karaatin kultasormus.


Lojuuko kaapissasi vanhoja puhelimia?

Puhelimen elinkaaren pidentäminen on luonnonvarojen kannalta aina parempi vaihtoehto eli puhelin joko korjataan ja myydään tai otetaan uudelleen käyttöön Suomessa. Meistä suomalaisista jopa 70 % on vanhoja puhelimia lojumassa pöytälaatikoissa.

Tuo vanhat puhelimesi kierrätykseen!