TAPAA ASIANTUNTIJAMME KAUPPAREISSUSI YHTEYDESSÄ

Palvelemme sinua keskeisillä sijainneilla, K-Citymarketeissa kautta maan.

Fonum nyt Woltissa - Käytetty puhelin kotiovelle nopeasti

Fonum x Wolt

Tilaa kunnostettu puhelin kotiovellesi jopa 20 minuutissa
Lue lisää

Korjaukset ja uudenveroiset puhelimet

Kun asia koskee älypuhelimia, Fonum on se paikka, jonka puoleen voit kääntyä. Fonumilla saat hyvityksen vanhasta puhelimesta, voit ostaa kunnostetun uudenveroisen puhelimen tai korjauttaa rikkoutuneen laitteesi nopeasti.

Opastus ja parhaat vinkit

Tökkiikö lataus tai tarvitsetko opastusta esimerkiksi uuden puhelimen käyttöönotossa? Puhelimen puhdistus tai tietojen siirto käy meiltä käden käänteessä.

Asiantuntijamme palvelevat pientä korvausta vastaan pienissä ja vähän isommissakin tietotekniikkapulmissa.

Kestävä liiketoiminta

Haluamme rakentaa kestävää liiketoimintaa myös ympäristön näkökulmasta. Keskeinen ajatus on se, että yksi korjattu puhelin on yksi valmistettu puhelin vähemmän. Puhelimen korjaaminen tai käytetyn puhelimen ostaminen on ympäristöystävällinen valinta, sillä jopa 85-95% puhelimen hiilijalanjäljestä tulee tuotannosta.

Asiakasta palvellen maailmanluokan palvelukonseptilla

Tehtävämme on tehdä asiakkaiden arjesta mahdollisimman vaivatonta, johon olemme rakentaneet maailmanluokan asiakaslähtöisen palvelukonseptin. Tätä puoltaa tyytyväisten asiakkaidemme antama palaute ja korkea NPS-luku 82.

Panostamme kasvuun

Panostamme vahvasti kasvuun – niin työntekijöiden kuin yrityksenkin. Etsimme kasvavaan joukkomme jatkuvasti uusia työntekijöitä. Koulutamme jokaisesta työntekijästämme mobiilialan asiantuntijan. Tarjoamme myös loistavat mahdollisuudet edetä uralla ja kannustavan palkkauksen.