Tapaa asiantuntijamme kauppareissusi yhteydessä

Palvelemme sinua keskeisillä sijainneilla kauppareissusi yhteydessä - löydät Fonumin Palvelupisteet K-Citymarketeista kautta maan. Tule lähimpään Fonum-myymälääsi, tapaa asiantuntijamme ja hoida puhelinhuolesi kerralla kuntoon, ilman ajanvarausta.
Fonum avoimet työpaikat

Puhelinhuolto ja käytetyt puhelimet

Kun asia koskee älypuhelimia, Fonum on se paikka, jonka puoleen voit kääntyä. Meiltä löydät laajan valikoiman puhelinhuollon palveluita useille eri malleille ja merkeille, kuten iPhone, Samsung Galaxy ja OnePlus. Valikoimastamme löytyy muun muassa seuraavat palvelut:

  • näytön vaihto
  • akun vaihto
  • latausportin vaihto ja puhdistus
  • kameran linssin vaihto
  • latausliittimen vaihto
  • ja paljon muuta!

Meiltä löydät valikoimastamme myös jopa uudenveroiseksi kunnostettuja puhelimia sekä meille voit myydä ja kierrättää vanhat laitteesi tietoturvallisesti hyvitystä vastaan.

iPhone-puhelimen näytönvaihto

Opastus ja parhaat vinkit

Tökkiikö lataus tai tarvitsetko opastusta esimerkiksi uuden puhelimen käyttöönotossa? Puhelimen puhdistus tai tietojen siirto käy meiltä käden käänteessä, ilman ajanvarausta. Löydät meiltä laajan palveluvalikoiman asiantuntijatöitä, kuten puhelimen käyttöönoton, puhdistuksen ja tietojen pelastuksen. Asiantuntijamme palvelevat pientä korvausta vastaan pienissä ja vähän isommissakin tietotekniikkapulmissa.
Tietojen siirto puhelimesta toiseen

KESTÄVÄ LIIKETOIMINTA

Haluamme rakentaa kestävää liiketoimintaa myös ympäristön näkökulmasta. Keskeinen ajatus on se, että yksi korjattu puhelin on yksi valmistettu puhelin vähemmän. Puhelimen korjaaminen tai käytetyn puhelimen ostaminen on ympäristöystävällinen valinta, sillä jopa 85-95 % puhelimen hiilijalanjäljestä tulee tuotannosta.

Fonum yrityspalvelut

Asiakasta palvellen maailmanluokan palvelukonseptilla

Tehtävämme on tehdä asiakkaiden arjesta mahdollisimman vaivatonta, johon olemme rakentaneet maailmanluokan asiakaslähtöisen palvelukonseptin. Tätä puoltaa tyytyväisten asiakkaidemme antama palaute ja korkea NPS-luku 81.
Puhelinhuolto Kerava

Panostamme kasvuun

Panostamme vahvasti kasvuun – niin työntekijöiden kuin yrityksenkin. Etsimme kasvavaan joukkomme jatkuvasti uusia työntekijöitä ja koulutamme jokaisesta työntekijästämme mobiilialan asiantuntijan. Tarjoamme myös loistavat mahdollisuudet edetä uralla ja kannustavan palkkauksen.
Fonum henkilökunta