Fonum tausta kuplat

Lisätarvikkeet puhelimelle

Löydät kaikista Fonum-myymälöistä sekä verkkokaupastamme lisätarvikkeet puhelimellesi: kattavan valikoiman panssarilaseja, suojakuoria, latausjohtoja, kuulokkeita ja muita tarvikkeita lähes kaiken merkkisiin puhelimiin, myös niihin hieman vanhempiinkin malleihin.

Älykellon suojaus

Tarjoamme laadukkaat ja tyylikkäät suojausratkaisut kaikenlaisille kelloille. Olipa kyseessä sitten älykello, sporttikello, kellopuhelin tai perinteinen kello, saat meiltä Fonum Kellopanssarin edulliseen 9,99 € hintaan. Kellopanssari pitää kellosi näytön turvassa naarmuilta, iskuilta ja likaantumiselta. Älykelloille löydät valikoimastamme myös Full Body-suojakuoria.
Älykello

Suojakuoret puhelimeen

Parasta suojaa, mitä puhelimellesi voit antaa! Meiltä löydät kattavan valikoiman värikkäitä sekä läpinäkyviä suojakuoria suosituimpiin puhelinmalleihin. Suojakuoret eivät pelkästään näytä hyvältä, vaan ne myös suojaavat puhelintasi naarmuilta, iskuilta ja kolhuilta. Tyylikkäät ja kestävät suojakuoret tekevät puhelimestasi täydellisen kumppanin jokaiseen päivään.


Laturit ja johdot

Fonum tarjoaa laadukkaat laturit, latausjohdot ja varavirtalähteet, jotka pitävät puhelimesi aina täydessä iskussa. Olit sitten kotona, töissä tai liikkeellä, meiltä löydät oikean lataustarvikkeen kaikkiin tarpeisiisi. Valikoimastamme löydät nopeasti lataavat seinälaturit, kätevät autolaturit, monipuoliset USB-latausjohdot eri pituuksilla sekä tehokkaat powerbankit ja langattomat laturit. Lataustarvikkeemme ovat korkealaatuisia ja yhteensopivia useiden eri laitteiden kanssa.


Langalliset ja langattomat kuulokkeet

Fonumilta löydät laadukkaita langallisia ja langattomia kuulokkeita, jotka tarjoavat sinulle hyvän äänenlaadun ja mukavuuden edulliseen hintaan. Olitpa sitten musiikin ystävä tai puheluita hoitava ammattilainen, meillä on oikeat kuulokkeet juuri sinulle.


Fonum Klipsu

Uutuustuote valikoimassamme: Fonum Klipsu! Se toimii näppäränä puhelimen tukena eri arjen tilanteissa ja puhelin pysyy paremmin kädessä, kun pidät sormilla kiinni Klipsusta. Voit myös käyttää Klipsua seisontatukena esimerkiksi katsoessasi videoita puhelimelta tai autotelineenä ripustamalla puhelimen auton ilmastointiräppänään.


Näytönsuoja asennettuna puhelimeen

Kun ostat näytönsuojan puhelimeen Fonumilta, niin sinun ei tarvitse tehdä sen asennusta itse. Teemme sen puolestasi ja mikä parasta, se sisältyy hintaan. Meiltä löydät laajan valikoiman näytönsuojia useisiin eri puhelinmalleihin ja merkkeihin. Nanosuojasta on saatavilla myös matta- ja privacy -vaihtoehdot sekä takakuoren nanosuojat 5 eri kuosissa.

Panssarilasi asennettuna 29,99 €
Nanosuoja asennettuna alkaen 39,99 €

Panssarilasit

Pidä puhelimesi näyttö priimakunnossa Fonumin itse asennettavilla panssarilaseilla. Nämä kestävät panssarilasit tarjoavat ensiluokkaisen suojan naarmuja, iskuja ja sormenjälkiä vastaan, pitäen puhelimesi näytön aina kirkkaana ja terävänä. Valikoimastamme löytyy erilaisia panssarilaseja suojaamaan koko näytön, mukaan lukien sen pyöristetyt reunat.

Asennus on tehty helpoksi, jotta voit suojata puhelimesi näytön nopeasti ja vaivattomasti itse – löydät kaiken asentamiseen tarvittavan myyntipakkauksesta. Fonumin panssarilasit sopivat useisiin eri puhelinmalleihin ja tarjoavat täydellisen istuvuuden, joka ei haittaa puhelimen käyttökokemusta.

Panssarilasi puhelimeen