Lisätarvikkeet puhelimelle

Löydät kaikista Fonum-myymälöistä kattavan valikoiman panssarilaseja, suojakuoria, latausjohtoja, kuulokkeita ja muita tarvikkeita lähes kaiken merkkisiin puhelimiin, niihin hieman vanhempiinkin malleihin. Katso lähin myymälä

Suojakuoret puhelimeen

Parasta suojaa puhelimellesi. Kattava valikoiman suojakuoria suosituimpiin älypuhelimiin. Valikoimastamme löytyvät värikkäät sekä läpinäkyvät suojakuoret jotka ovat ohuita, kevyitä ja näyttävät tyylikkäiltä puhelimessasi. Kestävä ja naarmuuntumaton materiaali. Täydellinen istuvuus ja painikkeiden toimivuus. Meiltä myös ohuet ja tyylikkäät 100% biohajoavat suojakuoret puhelimesi suojaksi.

Alkaen 19,99 €

Laturit ja johdot

Kaikki tarvittava puhelimesi lataukseen. Pikalaturit, langattomat lataustelakat & sertifioidut latauskaapelit kaikista Fonum-myymälöistä.

Alkaen 14,99 €

Langattomat kuulokkeet

Tyylikkäät langattomat nappikuulokkeet edullisesti, laadusta tinkimättä.

Alkaen 14,99 €

Panssarilasi asennettuna puhelimeen

Kun ostat suojalasin puhelimeen Fonumilta, niin sinun ei tarvitse tehdä panssarilasin asennusta itse. Teemme sen puolestasi ja mikä parasta, se sisältyy hintaan. Meiltä löydät laajan valikoiman panssarilaseja useisiin eri puhelinmalleihin ja merkkeihin.

29,99 €

Nanosuoja kaikille älypuhelimille

Fonum suojaa nyt yli 13 000 erilaista puhelinmallia. Lue lisää.

39,99 €