Fonum opiskelijaetu verkkokaupassa

-40 € ale puhelimesta

Fonum on kaikkien opiskelijoiden kaveri, mutta erityinen ystävyyssuhde meillä on käytettyjen puhelimien kanssa. Tämä ainutlaatuinen yhdistelmä sosiaalisia suhteita meinaa lyhykäisyydessään tätä: päivitä vanha puhelin opiskelijaystävälliseen hintaan ja saat -40 € alennuksen yli 200 € ostoksesta. Etua ei voi yhdistää jo alennettuihin tuotteisiin. Tämä opiskelijaetu on lunastettavissa vain verkkokaupasta etukoodilla.

Tilaa verkkokaupastamme Fonumin asiantuntijoiden testaama ja kunnostama puhelin 12 kk takuulla. Etu on voimassa toistaiseksi. Ansaitse rahaa myymällä vanha älypuhelimesi meille.

Fonum opiskelijaetu myymälöissä

-20 % ale näytönvaihdosta

Fonum on kaikkien opiskelijoiden kaveri, voit kääntyä puoleemme kaikissa puhelinhuolissasi. Meiltä puhelimesi huolto ja lisätarvikkeet aina opiskelijaystävälliseen hintaan.

Lunasta -20 % näytönvaihto ale Fonum-myymälässä vilauttamalla etua sovelluksesta. Etu hyödynnettävissä kaikkiin normaalihintaisiin näytönvaihtoihin, ja se on voimassa toistaiseksi. Etua ei voi yhdistää muihin etuihin tai alennuksiin.

Katso lähin myymälä ja tule käymään, ilman ajanvarausta!

Suosituimmat puhelimet

Haluatko eroon vanhasta puhelimestasi? Myy se meille!

Hankkiudu eroon vanhasta puhelimestasi turvallisesti ja vastuullisesti – ostamme puhelimia, jotka voimme kunnostaa uudelleen myyntiin. Tarjoamme sinulle reilun korvauksen, jonka summa määräytyy laitteesi kunnon ja mallin mukaan. Lähetä puhelin postilla tai tuo se lähimpään Fonum-myymälään.
Puhelin kädessä