Fonum Kauppa

Paras paikka päivittää vanha puhelin uudenveroiseen

Kaikkea ei kannata ostaa uutena – Fonum tarjoaa hyvän ja edullisemman vaihtoehdon. Osta uudenveroinen puhelin luotettavasti, jopa 40% uutta edullisemmin.

Uusi elämä puhelimelle.

Me Fonumilla uskomme, että puhelimetkin ansaitsevat uuden mahdollisuuden. Pieni kauneusvirhe on vain merkki eletystä elämästä, sillä kaikki myymämme laitteet on testattu erittäin kattavalla ja standardoidulla tarkastusprosessilla ja tarvittaessa huollettu omassa huoltoyksikössämme Suomen parhaimpien huoltomekaanikoiden toimesta.

Myönnämme puhelimille hyvillä mielin 12kk Fonum Takuun ja nopean huollon laajan huoltoverkostomme ansiosta. Takuumme kattaa jopa valmistajan takuuta enemmän vikoja. Haluamme että olet tyytyväinen tekemääsi ostokseen ja siksi tarjoamme ilmaisen palautuksen 14 päivän kuluessa ostoksesta.

Valikoimassa yli 100 eri vaihtoehtoa Katso kaikki tuotteet


Fonum käytetyt puhelimet kokemuksia

Hyvä..Selkee..nopeeJP
Kaikki meni hyvin. SuositelleenMilla P.
Tuote kuin uusi ja akku hyvässä kunnossa. Samsung s21. Suosittelen.Anssi Hakala
Nopea toimitus, tuli mitä pitikinTea Aalto
perfekt assistans! tack!Gi Di
Hyvä palveluRaimo Lakkala
Todella nopea toimitus ja puhelin kuin uusi. Tarvitsin kuitin kirjanpitoon ja sekin toimitettiin viipymättä. Suosittelen lämpimästi ja jatkossakin tulen tekemään ostoksia Fonumista.Päivi Pylväläinen
Tuote tuli nopeasti, ja on toiminut hyvin ollakseen käytetty.Paavo Kivela
Erittäin nopea toimitus. Puhelin oli erinomaisessa kunnossa ja näin ollen vastasi kuvausta.Jani M
Laaja valikoima puhelimia ja sopivat hinnat. Saamani puhelin oli todellakin uudenveroinen kuten tuotekuvauksessa luvattiinArto