Fonum Kauppa

Paras paikka päivittää vanha puhelin uudenveroiseen

Kaikkea ei kannata ostaa uutena – Fonum tarjoaa hyvän ja edullisemman vaihtoehdon. Osta uudenveroinen puhelin luotettavasti, jopa 40 % uutta edullisemmin.
Käytetyt puhelimet 12 kk takuulla

Uusi elämä puhelimelle!

Me Fonumilla uskomme, että puhelimetkin ansaitsevat uuden mahdollisuuden. Pieni kauneusvirhe on vain merkki eletystä elämästä, sillä kaikki myymämme laitteet on testattu erittäin kattavalla ja standardoidulla tarkastusprosessilla, joka koostuu yli 40 vaiheesta. Tarvittaessa laitteet huolletaan omassa huoltoyksikössämme Helsingissä Suomen parhaimpien huoltomekaanikoiden toimesta. Olemme luoneet puhelimille Fonum kuntoluokituksen, minkä avulla voidaan arvioida puhelimen ulkoinen kunto. Lue lisää kuntoluokituksista >

Löydät meiltä valikoiman jopa uudenveroiseksi kunnostettuja käytettyjä puhelimia, kuten Apple ja Samsung -puhelimet. Käytetyn puhelimen ostamisessa on monta hyötyä. Niiden hinnat ovat yleensä huomattavasti edullisempia kuin uusien puhelimien hinnat - voit säästää jopa 40 % uuteen puhelimeen verrattuna. Ostamalla käytetyn puhelimen voi vähentää uusien laitteiden kysyntää ja siten vähentää elektroniikkajätteen määrää eli käytetyn puhelimen valitseminen on ympäristöystävällisempi vaihtoehto.

Myönnämme puhelimille hyvillä mielin 12 kk Fonum Takuun ja nopean huollon laajan huoltoverkostomme ansiosta. Toimitamme tilauksesi 1–3 arkipäivässä joko valitsemaasi Fonum-myymälään tai Postin noutopisteelle. Voit myös vaihtoehtoisesti tilata tuotteet suoraan kotiovellesi Postin kotiinkuljetuksella. Haluamme, että olet tyytyväinen tekemääsi ostokseen ja siksi tarjoamme verkko-ostoksille ilmaisen palautuksen 14 päivän kuluessa ostoksesta.