Puhelimen näyttö rikki

Puhelimen korjaaminen kannattaa

Fonumilta puhelimen näytön vaihto nopeasti, aina ilman ajanvarausta.

Ehjä puhelimen näyttö varmistaa sujuvan arjen lähes kaikissa tilanteissa. Kolhuja kärsinyt puhelin on nyt syytä laittaa kuntoon, sillä rikkinäinen näyttö voi vaarantaa koko puhelimen kallisarvoisine muistoineen. Kun puhelin menee rikki – Fonum korjaa. Varmista sujuvampi arki ja vaihda tiensä päähän tullut näyttö jo tänään. Tuo puhelimesi Fonumiin!


10 syytä miksi puhelin kannattaa huoltaa

  1. Puhelimen näytön korjaamisen kanssa ei kannata kuhnailla. Lisävauriot voivat lisätä kustannuksia ja pahimmassa tapauksessa laite sammuu, jolloin kaikki tiedot menetetään.
  2. Puhelimen näytön vaihto on edullisempaa kuin uuden älypuhelimen ostaminen.
  3. Puhelimen korjaaminen on ympäristöystävällisempää kuin uuden älypuhelimen hankkiminen.
  4. Rikkoutunut näyttö voi vaikuttaa käyttökokemukseen: kuvat ovat mitä sattuu ja navigointi lähes mahdotonta.
  5. Kun näyttö vaihdetaan uuteen, tiedostot säilyvät puhelimessa eikä sinun tarvitse huolehtia niiden siirtämisestä.
  6. Korjaamalla rikkinäisen näytön säästät aikaa ja rahaa – puhelinta ei tarvitse jättää huoltoon useiksi viikoiksi, vaan Fonumista saat laitteesi hetkessä takaisin.
  7. Saat huolloille kattavan 24 kk takuun. Kahden vuoden takuu ei koske akkuja / akuille tehtyjä huoltoja, joille tarjoamme 12kk takuun.
  8. Korjaaminen on helppoa ja vaivatonta. Tuo rikkoutunut puhelin lähimpään Fonumiin, et tarvitse ajanvarausta etkä erillistä yhteydenottoa.
  9. Varo lasinsiruja kämmesissä! Rikkinäinen puhelimen kosketusnäyttö on myös turvallisuusriski, sillä sen käyttäminen voi aiheuttaa esim. haavoja sormiin.
  10. Vakuutukset kunnossa? Yleensä vakuutus kattaa korjaamisen vahingon sattuessa. Olemme vakuutusyhtiöiden hyväksymä huoltokumppani, joten maksat näytön vaihtamisesta vain omavastuun. Lue lisää.

Uusi elämä puhelimelle!