iPhone 7 Plus

iPhone 7 ja 7 Plus näytön vaihto

Apple julkaisi 7.9.2016 iPhone 7 ja iPhone 7 Plus puhelimet. Luvassa on kaksoiskameraa, täysin musta väri ja puuttuva kuulokeliitäntä.

Aloitetaan siitä, mikä pysyy samana. Näytön koko ei muutu kummassakaan mallissa. Saatavilla on 4.7 tuuman ja 5.5 tuuman näytöt. Ulkoasussa tapahtui myös yllättävän pieniä muutoksia. Puhelimista löytyy tuttu ”pyöreä” muotoilu. Suurimmat, käyttäjälle näkyvät erot löytyvät puhelimen takaa. Eritoten iPhone 7 Plus puhelimesta. Kamera, tai iPhone 7 Plus tapauksessa kamerat, ulkonevat kuoresta. iPhone 7 kameran muotoilu on entistä pyöreämpi. iPhone 7 Plus kamerat muistuttavat iPhone 6-sarjan kameroita. Myös puhelimen takaa löytyvät ”antennijuovat” ovat muuttuneet. Yläosan kameran alta halkaiseva juova kulkee vain puhelimen yläosassa, samoin kuin alaosassa. Antennijuovat eivät siis enää halkaise puhelimen takaosaa.

iPhonet 7 ja iPhone 7 Plus ovat IP 67 kosteus-suojattuja. Tämä tarkoittaa huomattavasti parantunutta kosteudensietoa.

Kamera on myös entistä valovoimaisempi. Vanhan kameran suurin aukonkoko oli 2.2, kun iPhone 7-sarjan linssit ovat valovoimailtaan 1.8. Tämä tarkoittaa parantunutta valovoimaisuutta hämärässä valossa. Megapikseleitä löytyy edelleen 12. Suurin uutuus on iPhone 7 Plus puhelimen kaksoiskamera. Toinen linssi on laajakuva ja toinen tele. Tämä tarkoittaa sitä, että telelinssillä pääset kauempaa lähemmäs. Kun kuvatessa käytetään molempien kameroiden yhdistettyä kuvaa, saavutetaan parempi syväterävyys eli taustan saa entistä sumeammaksi. Uutena ominaisuutena on myös raw-kuvan mahdollisuus. Tällä tarkoitetaan pakkaamatonta kuvaa, jossa on enemmän tietoa. Käsittelyvaraa on siis entistä enemmän.

Kuulokeliitäntä loistaa poissaolollaan. Apple haluaa ilmeisesti siirtää kuluttajat käyttämään langattomia kuulokkeita. Lightining-liitäntä toimii siis myös kuulokeliitäntänä. Tarjolla on myös adapteri lightining liitännästä 3.5mm kuulokeliitännälle. Kotinappi on myös muuttunut entistä älykkäämmäksi ja se antaa tuntopalautetta painettaessa.

IPHONE 7 JA 7 PLUS NÄYTÖN VAIHTO

Fonum vaihtaa iPhone 7 ja iPhone 7 Plus puhelinten näytön heti, kun saamme puhelimen käsiimme, tutkimme sen ja saamme osia varastoon. Lisätietoa uusista iPhone 7 ja iPhone 7 Plus puhelimista löydät Applen-sivuilta tästä.

Ennakkotilaukset alkavat Applen verkkokaupassa 10.9. Puhelin tulee saataville 16.9.

Jos tarkemmat speksit kiinnostavat, Applen-sivuilla on myös vertailu aiempiin iPhone 6S ja iPhone 6S Plus malleihin.

http://www.apple.com/fi/iphone/compare/