Älypuhelimen huolto

iPhone 6 lasin vaihto itse

Haluatko korjata iPhone 6 näytön itse? iPhonen näytön voi vaihtaa itse ja se on luonnollisesti halvin vaihtoehto saada iPhone toimimaan jälleen hyvin. Alla olevasta ohjeesta ja videosta löydät kattavan ohjeistuksen iPhone 6 näytön vaihtoo.

Fonum korjaa iPhone-puhelimet nopeasti, ilman ajanvarausta!

Voit katsoa ohjeet muihin korjauksiin meidän YouTube kanavalta, ja tässä iPhone 6 näytön vaihto:

Mitä ongelmia voi tulla, jos vaihdan iPhonen näytön itse?

Kun iPhonen näyttöä lähtee itse vaihtamaan voi helposti unohtua jokin työvaihe tai ruuveja jäädä uupuumaan. Onneksi, jos et ole tyytyväinen lopputuloksen, voit tuoda puhelimen meille, niin autamme siinä vaiheessa kun homma ei enää itseltä luonnistu.

Joka tapauksessa iPhonen näytön vaihto itse, ei ole mahdoton tehtävä. Muista työtä aloittaessasi piirtää pohjakuva puhelimesta, johon asetat ruuvit samaan järjestykseen kuin ne ovat puhelimesta pois ottaessasi. Vältä koskemasta sormilla liittimiin ja tee työ mahdollisimman pölyttömässä tilassa.

Näillä vinkeillä onnistut

Ruuvit ovat pieniä ja niitä on paljon, siksi työ vaatii kärsivällisyyttä. Tärkeimmät kohdat operaatiossa ovat:

  1. Seuraa tarkasti videon ohjeita
  2. Irroita liittimet mahdollisimman hellävaraisesti
  3. Poista vanhan näytön lasinsirpaleet tarkasti
  4. Katso kiinnittäessäsi uutta iPhone näyttöä, että iPhone näytön liittimet asettuvat kiinnitysvaiheessa paikalleen niin, että ne eivät rypisty näytön alle
  5. Kaikki osat menevät paikalleen ilman väkivaltaa
  6. Pidä ruuvit järjestyksessä

Muista, että jos homma menee kaikesta huolimatta reisille, meidän liikkeemme auttavat sinua mielellään! Ja jos homma alkaa sujumaan ja uskot, että pystyt korjaamaan kuukaudessa satoja puhelimia, niin ota yhteyttä, me tarjoamme töitä!

Hauskoja hetkiä korjausten parissa.