Fonum Black Week 2022 tausta

Voita iPhone X -puhelin - arvonta

Huom. Arvonta on päättynyt. Voit kuitenkin liittyä uutiskirjeellemme, niin saat sähköpostiisi parhaat asiantuntijavinkit puhelimiin liittyen sekä kuulet tarjouksistamme ensimmäisenä.

Tilaa uutiskirje ja kuulet tarjouksistamme ensimmäisenä - lisäksi sinulla on mahdollisuus voittaa itsellesi uudenveroinen iPhone X! 💚

Arvomme kaikkien 7.11.–27.11. välillä uutiskirjeen tilanneiden asiakkaiden kesken uudenveroisen iPhone X -puhelimen. Arvontaan osallistuminen edellyttää, että olet uutiskirjeen tilaaja, kun arvonta suoritetaan 28.11.

Black Friday on tänä vuonna koko viikon kestävä tapahtuma ja julkaisemme uusia tarjouksia 21.–28.11. välisenä aikana. Uutiskirjeemme tilajaat kuulevat tarjouksistamme ensimmäisenä - tätä et halua missata!


Säännöt

Uudenveroisen iPhone X -puhelimen (1 kpl) arvontaan voivat osallistua Suomessa asuvat henkilöt 27.11.2022 klo 23:59 saakka. Arvonnan järjestää Fonum. Sen henkilökunta ei voi osallistua arvontaan. Palkintoa ei voi vaihtaa rahaksi tai muuksi tavaraksi. Voittajaan otetaan yhteyttä sähköpostitse.