Puhelimen korjaaminen

10 syytä miksi puhelimen rikkoutunut näyttö kannattaa korjata

Korjaaminen kannattaa – puhelimen näytön vaihto ilman ajanvarausta

Ehjä puhelimen näyttö varmistaa sujuvan paluun arkeen. Kesäriennoista kärsinyt puhelin on nyt syytä laittaa kuntoon, sillä rikkinäinen näyttö voi vaarantaa koko puhelimen kallisarvoisine lomamuistoineen. Mutta eipä hätää – meillä on ratkaisu. Varmista pehmeämpi paluu arkeen ja vaihda tiensä päähän tullut näyttö jo tänään. Tuo puhelimesi Fonumiin!

10 syytä miksi puhelimen hajonnut näyttö kannattaa korjata

  1. Puhelimen näytön korjaamisen kanssa ei kannata kuhnailla. Lisävauriot voivat lisätä kustannuksia ja pahimmassa tapauksessa laite sammuu, jolloin kaikki tiedot menetetään.
  2. Puhelimen näytön vaihto on edullisempaa kuin uuden älypuhelimen ostaminen.
  3. Puhelimen korjaaminen on ympäristöystävällisempää kuin uuden älypuhelimen hankkiminen.
  4. Rikkoutuneen näytön käyttö voi vaikuttaa käyttökokemukseen: kuvat ovat mitä sattuu ja navigointi lähes mahdotonta.
  5. Kun näyttö vaihdetaan uuteen, tiedostot säilyvät puhelimessa eikä sinun tarvitse huolehtia niiden siirtämisestä.
  6. Korjaamalla säästät aikaa ja rahaa – puhelinta ei tarvitse jättää huoltoon useiksi viikoiksi, vaan Fonumista saat laitteesi hetkessä takaisin.
  7. Saat huolloille kattavan 24 kk takuun. Lue lisää takuehdoistamme.
  8. Korjaaminen on helppoa ja vaivatonta. Tuo rikkoutunut puhelin lähimpään Fonumiin, et tarvitse ajanvarausta etkä erillistä yhteydenottoa.
  9. Varo lasinsiruja kämmesissä! Rikkinäinen puhelimen kosketusnäyttö on myös turvallisuusriski, sillä sen käyttäminen voi aiheuttaa esim. haavoja sormiin.
  10. Vakuutukset kunnossa? Yleensä vakuutus kattaa korjaamisen vahingon sattuessa. Olemme vakuutusyhtiöiden hyväksymä huoltokumppani, joten maksat näytön vaihtamisesta vain omavastuun. Lue lisää vakuutusasiakkuudesta.

Parhaat puhelinvinkit suoraan sähköpostiisi

Oletko kiinnostunut saamaan asiantuntevia käytännön vinkkejä puhelimesi kunnossapitoon ja hyödyntämään eksklusiivisia tarjouksia? Tilaamalla uutiskirjeen saat myös 10 € alennuksen verkkokauppaamme.
Tilaa, opi ja hyödy