Fonum Black Week 2022 tausta

Akunvaihdot jopa -50 % - BLACK WEEK FONUMILLA

Black Week on vihdoin täällä - myös Fonumilla!

Näytönsuojatuotteet alk. 9,99 €

Panssarilasit 9,99 € (norm. 29,99 €) ja nanosuojat 19,99 € (norm. 39,99 €).

iPhone akunvaihto -50 %

Saatavilla iPhone 5S - 12 puhelinmalleille. Tarjoushinnat alkaen 9,50 €.

Samsung S-sarjan akunvaihdot -50 %

Saatavilla Samsung Galaxy S8-S20 puhelinmalleille. Tarjoushinnat alkaen 34,50 €.

Lisätarvikkeet jopa -30 %

Akun vaihdon yhteydessä latauskaapeli -30 %
Langaton laturi -20 %

Tarjoushinnnat voimassa 21.-28.11.2022

Tai niin kauan kuin tavaraa riittää. Tarjouksia ei voi yhdistää muihin etuihin tai tarjouksiin.4 syytä, miksi rikkinäinen puhelimen akku kannattaa vaihtaa

  1. Parempi käyttöaika: Rikkinäisen akun vaihtaminen parantaa puhelimen käyttöaikaa. Jos akku on vaurioitunut, puhelin voi sammua äkillisesti tai sen käyttöaika voi olla lyhyt. Uuden akun asentaminen auttaa palauttamaan puhelimen normaalin akun keston.

  2. Suorituskyvyn parantaminen: Rikkinäinen akku voi vaikuttaa puhelimen suorituskykyyn. Jos akku ei toimi kunnolla, puhelin voi hidastua tai käyttäytyä epävakaasti. Uuden akun vaihtaminen voi parantaa puhelimen suorituskykyä ja responsiivisuutta.

  3. Turvallisuus: Vaurioitunut akku voi aiheuttaa turvallisuusriskejä, kuten ylikuumenemista tai jopa räjähtämisen. Vaihtamalla rikkinäisen akun uuteen voit välttää tällaiset riskit ja varmistaa puhelimen turvallisen käytön.

  4. Pidentää puhelimen käyttöikää: Uuden akun asentaminen rikkinäisen tilalle voi pidentää puhelimen käyttöikää. Jos akku ei toimi kunnolla, se voi vaikuttaa puhelimen muiden komponenttien toimintaan. Vaihtamalla akun voit pidentää puhelimen elinkaarta ja välttää tarpeen hankkia uusi puhelin.

Parhaat puhelinvinkit suoraan sähköpostiisi

Oletko kiinnostunut saamaan asiantuntevia käytännön vinkkejä puhelimesi kunnossapitoon ja hyödyntämään eksklusiivisia tarjouksia? Tilaamalla uutiskirjeen saat myös 10 € alennuksen verkkokauppaamme.
Virheellinen sähköposti!
Tilaa, opi ja hyödy