Avoin hakemus

EIKÖ LÖYTYNYT SINUA KIINNOSTAVAA TEHTÄVÄÄ?

Ei huolta, sillä etsimme kasvavaan joukkoomme jatkuvasti uusia työntekijöitä. Voit laittaa meille avoimen hakemuksen, jossa toivomme, että kerrot lisää itsestäsi ja miksi olet kiinnostunut Fonumista. Meillä on mahdollisuus työskennellä erilaisissa tehtävissä.

Myymälät: Myymälöissä työskentelevältä henkilöltä odotamme positiivista asennetta ja halua oppia sekä kehittyä myynnin ja korjauksen ammattilaiseksi. Myymälähenkilöstön työ on myymälän aukioloaikojen mukaista vuorotyötä ja meillä on mahdollista työskennellä myös osa-aikaisesti. Myymälöitä on eri puolilla Suomea, joten on tärkeää, että kerrot hakulomakkeella, millä paikkakunnilla olet ensisijaisesti kiinnostunut työskentelemään. Työhön valittavan henkilön tulee olla täysi-ikäinen.

Tukitoiminnot: Tukitoimintomme työntekijät ovat oman alansa ammattilaisia. Me huolehdimme, että yhteistyö myymälöiden kanssa on sujuvaa ja että voimme yhdessä mahdollistaa Fonumin kehittymisen, tavoitteiden saavuttamisen ja korkealaatuisen asiakaskokemuksen. Tukitoimintojen työntekijät ovat sijoittuneet mm. varaston, asiakaspalvelun, keskushuollon tai hallinnon tiimeihin ja toimipisteemme on pääkaupunkiseudulla.

MITÄ ME TARJOAMME SINULLE?

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden olla osa kasvuamme. Teet töitä korkealaatuisten palveluiden ja asiakaskokemuksen puolesta – yhteistyössä muiden Fonumilaisten kanssa. Tarjoamme dynaamisen ja rennon työilmapiirin sekä mahdollisuuden kehittää omaa osaamistasi eri osa-alueilla. Meillä on laaja ja osaava työyhteisö eri puolilla Suomea, joka yhdessä haluaa hoitaa työt hyvin ja hyvässä hengessä. Mikäli jaat kanssamme aidon innostuksen ja arvostat tekemisen meininkiä - saatat hyvinkin olla etsimämme henkilö!

NÄIN HAET MEILLE!

Kiinnostuitko? Ota askel kohti pienten meisselien maailmaa ja laita meille avoin hakemuksesi ja CV:si vaikka heti. Katsomme hakemuksesi läpi ja olemme yhteydessä, mikäli sopiva tehtävä avautuu.

”Rakkaudesta pieneen meisseliin!”

Tuo laitteesi huoltoon

Hinnasto

Katso hinta-arvio laitteesi korjaukselle hinnastosta. Olemme vakuutusyhtiöiden hyväksymä huoltoliike. Korjaamme iPhone, iPad ja Samsung puhelimet alle tunnissa. OnePlus, Huawei, LG ja Sony huollot 2-3 vuorokaudessa. 

Tule käymään

Laite rikki, jumissa tai mitä tahansa kysyttävää? Palvelemme sinua 30 liikkeessä ympäri Suomea. Katso lähimmän liikkeen sijainti, tule käymään ja teknikkomme ratkaisee pulmasi. 

Elinikäinen takuu

Meidän iPhone, iPad, Samsung Galaxy ja muiden merkkien näytön vaihto tehdään elinikäisellä takuulla. Elinikäinen takuu tarkoittaa kaikkia korjauksia, lukuunottamatta akkuja ja kosteusvaurioisia laitteita. Fonum takuu kattaa kaikki varaosaan tai korjaukseen liittyvät ongelmat. 

Lisää Fonumin elinikäisestä takuusta voit lukea tästä.