• Nopeat toimitukset alkaen 0 €
  • 12 kuukauden laitetakuu
  • 14 vuorokauden ilmainen palautusoikeus
Dime langattomat in-ear-kuulokkeet

Skullcandy

Dime langattomat in-ear-kuulokkeet

Vain muutama jäljellä
Tarkista myymäläsaatavuus
Toimitustavat

Yhteensä

39.99

Alin hinta viimeisen 30 päivän aikana 24.99

Skullcandy Dime -kuulokkeet ovat pienikokoiset langattomat kuulokkeet, jotka on suunniteltu erityisesti käyttäjille, jotka etsivät helposti mukana kuljetettavia kuulokkeita. Kuulokkeiden kevyt ja tyylikäs muotoilu tekee niistä erittäin käteviä käyttää matkoilla, lenkeillä, tai missä tahansa muualla.

Skullcandy Dime -kuulokkeet ovat täysin langattomat, joten niissä ei ole mitään kaapelia, joka voi takertua tai häiritä käyttäjää liikkuessaan. Ne ovat myös IPX4-luokiteltuja, mikä tarkoittaa, että ne ovat roiskevedenkestäviä, joten voit käyttää niitä huoletta sateessa tai hikoillessasi.

Dime-kuulokkeiden akunkesto on jopa 12 tuntia, ja niissä on sisäänrakennettu mikrofoni, jonka avulla voit vastata puheluihin ja käyttää ääniohjausta. Lisäksi kuulokkeissa on kosketusohjaus, jonka avulla voit hallita musiikin toistoa ja vastata puheluihin ilman, että sinun tarvitsee käyttää puhelinta.

Kaiken kaikkiaan Skullcandy Dime -kuulokkeet ovat hyvä valinta kuluttajille, jotka etsivät helposti mukana kuljetettavia, langattomia kuulokkeita, joissa on riittävä akunkesto ja säänkestävyysominaisuudet.

Paino: 32 grammaa
Kaiutinelementit: 6 mm
Vastealue: 20 Hz - 20 kHz
Bluetooth-versio: 5.0
Langaton kantama: Jopa 10 metriä
Akunkesto: Jopa 12 tuntia
Latausaika: Noin 2 tuntia
Mikrofoni: Kyllä
Kosketusohjaus: Kyllä
Roiskevedenkestävyysluokitus: IPX4
Liitäntä: USB-C