• Nopeat toimitukset alkaen 0 €
  • 12 kuukauden laitetakuu
  • 14 päivän ilmainen palautusoikeus
Nord 5G (12GB RAM)

OnePlus

Nord 5G (12GB RAM)

/ / / Alv 24 %

Vain yksi jäljellä
Tarkista myymäläsaatavuus
Toimitustavat

Yhteensä

219.99

Alin hinta viimeisen 30 päivän aikana 219.99

Yleistä

OnePlus Nord 5G sopii niille, jotka etsivät edullista puhelinta, joka tarjoaa paljon ominaisuuksia ja hyvän käyttökokemuksen. Se sopii hyvin päivittäiseen käyttöön ja erityisesti ihmisille, jotka haluavat hyödyntää 5G-verkkojen nopeuksia ja ominaisuuksia.

Näyttö

Puhelimessa on 6,44 tuuman Fluid AMOLED-näyttö, joka on suhteellisen suuri, joten se sopii hyvin viihdekäyttöön, kuten videoiden katseluun ja pelaamiseen. Näyttö tukee Full HD+ -resoluutiota ja 90 hertsin virkistystaajuutta, joka tekee siitä sulavan ja responsiivisen käyttää.

Kamera

OnePlus Nord 5G:ssä on neljä takakameraa ja kaksi etukameraa, jotka tarjoavat monipuoliset kuvausmahdollisuudet. Takakamerat sisältävät 48 megapikselin pääkameran, jossa on optinen kuvanvakain, 8 megapikselin ultralaajakulmakameran, 5 megapikselin syvyyskameran ja 2 megapikselin makrokameran. Etukamerat sisältävät 32 megapikselin pääkameran ja 8 megapikselin ultralaajakulmakameran, joiden avulla voit ottaa kauniita selfieitä ja käyttää bokeh-efektiä taustan pehmentämiseen.

Akun kesto

Puhelimen 4115 mAh:n akku tarjoaa hyvän suorituskyvyn, ja pikalatausmahdollisuus takaa sen, että käyttäjä voi käyttää puhelintaan nopeasti uudelleen, vaikka akku olisi melkein tyhjä. Ostaessasi puhelimen Fonumilta, voit olla varma, että akkusi kestää. Takaamme yli 85 % akun kunnon myös tähän puhelimeen.

Muut tiedot

Voit luottaa siihen, että tuleva puhelimesi toimii täydellisesti. Myönnämme puhelimelle 12 kk takuun. Kuntoluokitusten väliset erot ovat ainoastaan kosmeettisia eli puhelimet ovat sisältä kuin uusia. Kaikki laitteet testataan asiantuntijoidemme toimesta, ja ne läpikäyvät laajan, yli 40 vaiheesta koostuvan, standardoidun testausprosessin.

Akku

4115 mAh, pikalataus (30 minuutissa 70 %)

Etukamera

Pääkamera 32 MP (f/2.45), ultralaajakulmakamera 8 MP (f/2.45)

Langaton lataus

Ei

Liittimet

USB-C, ei kuulokeporttia

Mitat

158.3 × 73.3 × 8.2 mm, paino 184g

Näyttö

6.44”, resoluutio 2400x1080 pikseliä, FHD+ Optic AMOLED

Prosessori

Snapdragon 765G

SIM-kortti

Nano-SIM, Dual SIM

Takakamera

Pääkamera 48 MP (f/1.75), ultralaajakulmakamera 8 MP (f/2.25), syvyyskamera 5 MP, makrokamera 2 MP (f/2.4)

Tunnistin

Sormenjälkitunnistin (näytönalainen)

Vedenpitävyys

Fonumin puhelimet ovat käytettyjä ja huollettuja, jonka takia emme takaa että puhelimen IP68 sertifikaatio säilyy

Yhteydet

2G/3G/4G/5G, Wi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac, Bluetooth 5.0, NFC

Erinomainen kamera

Neloiskameran ja korkeatasoisen 32 megapikselin etukameran avulla taltioit kaikki hetket laadukkaina otoksina. Laajakulmakameran kanssa saat mahtumaan kuvaan enemmän, jolloin myös maisema- ja ryhmäkuvista tulee näyttävämpiä.

Huippu suorituskyky

Tehokas akku takaa sen, että sinulla on aikaa suorittaa kaikki tarvittava ja se kestää vaivattomasti pitkänkin työpäivän. Kun tarvitset nopeaa latausta, 30 minuutin pikalataus palauttaa akun jopa 70 prosenttiin.

Tarkka näyttö

Tilavassa 6.44” Optic AMOLED -näytössä on 90 Hz:n virkistystaajuus, joka tekee laitteen käytöstä sulavaa. Näytössä on erinomainen väritarkkuus ja syvät mustat sävyt.