• Nopeat toimitukset alkaen 0 €
  • 12 kuukauden laitetakuu
  • 14 vuorokauden ilmainen palautusoikeus
iPhone XS

Apple

iPhone XS

/ / / Alv 24 %

Vain yksi jäljellä
Tarkista myymäläsaatavuus
Toimitustavat

Yhteensä

219.99

Alin hinta viimeisen 30 päivän aikana 219.99

Yleistä

Puhelimessa on Applen A12 Bionic -siru, joka on nopeampi ja tehokkaampi kuin edeltäjänsä. Se on varustettu myös useilla muilla ominaisuuksilla, kuten Face ID -kasvojentunnistusjärjestelmä, joka mahdollistaa nopean ja helpon puhelimen avaamisen ilman salasanaa tai sormenjälkilukijaa.

Näyttö

iPhone XS -puhelimessa on 5,8 tuuman Super Retina OLED -näyttö. Näyttö tukee HDR10- ja Dolby Vision -sisältöjä ja siinä on myös True Tone -teknologia, joka säätää näytön värimaailmaa automaattisesti ympäröivän valon mukaan, mikä parantaa katselukokemusta ja vähentää silmien rasitusta.

Kamera

Puhelimessa on kaksi takakameraa: 12 megapikselin laajakulmakamera ja 12 megapikselin telekamera. Kamerat tukevat optista zoomausta, kaksoiskuvanottoa ja syvyysterävyysefektejä. Etukamera on 7 megapikseliä, ja se tukee myös syvyysterävyysefektejä ja Animoji-ominaisuutta.

Akun kesto

iPhone XS -puhelin tukee langatonta latausta ja pikalatausta, ja sen pitäisi kestää jopa 20 tuntia puhetta yhdellä latauksella. Ostaessasi puhelimen Fonumilta, voit olla varma, että akkusi kestää. Takaamme yli 85 % akun kunnon myös tähän puhelimeen.

Muut tiedot

Voit luottaa siihen, että tuleva puhelimesi toimii täydellisesti. Myönnämme puhelimelle 12 kk takuun. Kuntoluokitusten väliset erot ovat ainoastaan kosmeettisia eli puhelimet ovat sisältä kuin uusia. Kaikki laitteet testataan asiantuntijoidemme toimesta, ja ne läpikäyvät laajan, yli 40 vaiheesta koostuvan, standardoidun testausprosessin.

Akku

2658 mAh, langaton lataus, pikalataus (30 minuutissa 50 %), toimii Qi-latureilla

Etukamera

7 MP (f/2.2), 1080p HD-videokuvaus​

Liittimet

Lightning, ei kuulokeporttia​

Mitat

143.6 x 70.9 x 7.7 mm, paino 177g​

Näyttö

5.8”, resoluutio 1125x2436 pikseliä​, Super Retina HD

Prosessori

Apple A12 Bionic, 6-ydin (2x Vortex, 4x Tempest)​

SIM-kortti

Nano-SIM​

Takakamera

2 x 12 MP (f/1.8, f/2.4), optinen kuvanvakain, 4K 60 FPS -videokuvaus​

Tunnistin

Face-ID​

Vedenpitävyys

Fonumin puhelimet ovat käytettyjä ja huollettuja, jonka takia emme takaa että puhelimen IP68 sertifikaatio säilyy​

Yhteydet

2G/3G/4G, Wi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac, Bluetooth 5.0​

Erinomainen kamera

iPhone XS -puhelimessa on kaksoiskamera, joka tarjoaa 12 megapikselin laajakulma- ja teleobjektiivit sekä optisen kuvanvakaimen, muotokuvatilan ja 4K-videon.

FaceID kasvojentunnistus

iPhone XS -puhelimessa on Face-ID, joka käyttää TrueDepth-kameraa kasvojentunnistukseen. Face-ID on nopea, turvallinen ja toimii hyvin erilaisissa valaistusolosuhteissa.

Tarkka näyttö

iPhone XS:n Super Retina OLED-näyttö on 5,8 tuumaa ja tukee HDR10- ja Dolby Vision -tekniikoita, joka tuottaa erittäin terävän ja kirkkaan kuvan.