• Nopeat toimitukset alkaen 0 €
  • 12 kuukauden laitetakuu
  • 14 päivän ilmainen palautusoikeus
iPhone 13

Apple

iPhone 13

/ / / Alv 24 %

Vain yksi jäljellä
Tarkista myymäläsaatavuus
Toimitustavat

Yhteensä

479.99

Alin hinta viimeisen 30 päivän aikana 419.99

Yleistä

iPhone 13 sisältää useita uusia ominaisuuksia ja parannuksia edeltäjämalliinsa verrattuna. Puhelimen näyttö on hieman suurempi ja vahvempi kuin edeltäjänsä. Se sisältää Ceramic Shield -suojan, joka tarjoaa entistä paremman kestävyyden ja suojan. Muut uudistukset sisältävät muun muassa iOS 15-käyttöjärjestelmän, joka sisältää monia uusia ominaisuuksia sekä entistä paremman MagSafe-latauksen, joka mahdollistaa nopeamman ja helpomman langattoman latauksen.

Näyttö

iPhone 13 -puhelimessa on 6,1 tuuman Super Retina XDR OLED -näyttöpaneeli, joka on kasvanut hieman edeltäjämalliin iPhone 12:n verrattuna. Näyttö tukee Dolby Vision, HDR10 ja HLG-standardeja, joten se näyttää erittäin terävältä ja kirkkaalta. Se tarjoaa myös laajan väriavaruuden ja erinomaisen kontrastin, joten kuvat ja videot näyttävät eloisilta ja realistisilta.

Kamera

iPhone 13:ssa on myös kehittyneet kamerat verrattuna edeltäjämalliin iPhone 12:een. Takana on kaksoiskamera, joka koostuu 12 megapikselin pääkamerasta ja 12 megapikselin ultralaajakulmakamerasta. Pääkamerassa on uusi sensori, joka on 1,7 mikronia suurempi kuin edellisessä mallissa. Tämä mahdollistaa enemmän valon saamisen sisään, mikä parantaa kuvanlaatua heikossa valaistuksessa. Kamera tukee myös Night modea, joka parantaa kuvanlaatua entisestään hämärässä.

Akun kesto

Puhelimessa on suurempi akku kuin edeltäjämallissaan, joten se tarjoaa pidemmän akunkeston. Akunkeston parantamiseksi iPhone 13:ssa on myös uusi A15 Bionic -siru, joka on energiatehokkaampi ja tarjoaa nopeamman suorituskyvyn kuin edellinen A14 Bionic -siru. Ostaessasi puhelimen Fonumilta, voit olla varma, että akkusi kestää. Takaamme yli 85 % akun kunnon myös tähän puhelimeen.

Muut tiedot

Voit luottaa siihen, että tuleva puhelimesi toimii täydellisesti. Myönnämme puhelimelle 12 kk takuun. Kuntoluokitusten väliset erot ovat ainoastaan kosmeettisia eli puhelimet ovat sisältä kuin uusia. Kaikki laitteet testataan asiantuntijoidemme toimesta, ja ne läpikäyvät laajan, yli 40 vaiheesta koostuvan, standardoidun testausprosessin.

Akku

3240 mAh, langaton lataus, pikalataus (30 minuutissa 50 %), toimii MagSafe- ja Qi-latureilla

Etukamera

12 MP (f/2.2)

Liittimet

Lightning

Mitat

146.7 x 71.5 x 7.7 mm, paino 174g

Näyttö

6.1”, resoluutio 1170x2532 pikseliä, Super Retina XDR OLED

Prosessori

Apple A15 Bionic, 6-ydin (2x 3.22GHz Avalanche, 4x Blizzard)

SIM-kortti

Nano-SIM

Takakamera

2 x 12 MP (f/1.6, f/2.4), optinen kuvanvakain, 4K 60 FPS -videokuvaus

Tunnistin

Face-ID

Vedenpitävyys

Fonumin puhelimet ovat käytettyjä ja huollettuja, jonka takia emme takaa että puhelimen IP68 sertifikaatio säilyy

Yhteydet

2G/3G/4G/5G, Wi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac/6, Bluetooth 5.0, NFC

5G nopeus

iPhone 13-tuoteperheen 5G-nopeus mahdollistaa nopean lataamisen, suoratoiston ja verkkoyhteydet mobiilidatan kautta. Puhelimessa on myös älykäs 5G, joka pystyy automaattisesti käyttämään sopivaa verkkoyhteyttä sen mukaan, mikä on käytettävissä.

Erinomainen suorituskyky

iPhone 13:ssa on Applen uusi A15 Bionic -piirisarja, joka on nopeampi ja tehokkaampi kuin edellisen sukupolven piirisarja. Tämän ansiosta iPhone 13 on nopeampi ja pystyy käsittelemään raskaampia tehtäviä entistä paremmin.

Suuri näyttö

iPhone 13:n näyttö on 6,1 tuumainen Super Retina XDR -näyttö, joka tukee HDR10, Dolby Vision ja HLG -formaatteja. Lisäksi näytössä on True Tone -teknologia, joka säätää automaattisesti näytön värilämpötilaa ympäröivän valon mukaan.