• Nopeat toimitukset alkaen 0 €
  • 12 kuukauden laitetakuu
  • 14 päivän ilmainen palautusoikeus
iPhone 12 Pro

Apple

iPhone 12 Pro

/ / / Alv 24 %

Vain yksi jäljellä
Tarkista myymäläsaatavuus
Toimitustavat

Yhteensä

419.99 489.99

Alin hinta viimeisen 30 päivän aikana 449.99

Yleistä

iPhone 12 Pro on Applen huippuluokan puhelin, joka tarjoaa useita parannuksia verrattuna perus iPhone 12 -puhelimeen. Se on varustettu monipuolisella kamerajärjestelmällä, tehokkaalla suorituskyvyllä, tyylikkäällä muotoilulla ja erinomaisella näytöllä.

Näyttö

iPhone 12 Pro:ssa on 6,1 tuuman Super Retina XDR OLED -näyttö, joka tarjoaa upean kuvanlaadun ja syvät mustat sävyt. Näyttö tukee HDR10- ja Dolby Vision -teknologioita, joten se näyttää elokuvien ja TV-ohjelmien värit sekä yksityiskohdat erittäin tarkkoina ja elävinä. Näytössä on käytetty Applen uutta Ceramic Shield -lasia, jolla on neljä kertaa parempi kestävyys edeltäjäänsä nähden. Se suojaa puhelinta paremmin putoamisilta ja vaurioilta.

Kamera

iPhone 12 Pro -puhelimessa on kolme takakameraa: 12 megapikselin laajakulmakamera, 12 megapikselin ultralaajakulmakamera ja 12 megapikselin teleobjektiivi, joka mahdollistaa jopa 4x optisen zoomauksen. Kamerajärjestelmä tarjoaa myös uusia ominaisuuksia, kuten tarkemman Night mode -tilan, joka mahdollistaa parempien kuvien ottamisen hämärissä olosuhteissa. Etukamera on myös parantunut iPhone 11 Pro -malliin verrattuna. Siinä on 12 megapikselin TrueDepth-kamera, joka tukee Portrait-tilaa, Night mode -tilaa ja 4K Dolby Vision HDR -videota.

Akun kesto

Puhelimessa on älykäs akunhallintajärjestelmä, joka auttaa pidentämään akun käyttöikää. Järjestelmä säätää automaattisesti puhelimen suorituskykyä akun käytön mukaan, jotta se kestää mahdollisimman pitkään yhdellä latauksella. Ostaessasi puhelimen Fonumilta, voit olla varma, että akkusi kestää. Takaamme yli 85 % akun kunnon myös tähän puhelimeen.

Muut tiedot

Voit luottaa siihen, että tuleva puhelimesi toimii täydellisesti. Myönnämme puhelimelle 12 kk takuun. Kuntoluokitusten väliset erot ovat ainoastaan kosmeettisia eli puhelimet ovat sisältä kuin uusia. Kaikki laitteet testataan asiantuntijoidemme toimesta, ja ne läpikäyvät laajan, yli 40 vaiheesta koostuvan, standardoidun testausprosessin.

Akku

2815 mAh, langaton lataus, pikalataus (30 minuutissa 50 %), toimii MagSafe- ja Qi-latureilla

Etukamera

12 MP (f/2.2), 4K 60 FPS -videokuvaus

Liittimet

Lightning, ei kuulokeporttia

Mitat

146.7 x 71.5 x 7.4 mm, paino 189g​

Näyttö

6.1”, resoluutio 1170x2532 pikseliä, Super Retina XDR OLED​

Prosessori

Apple A14 Bionic, 6-ydin (2x Firestorm, 4x Icestorm)​

SIM-kortti

Nano-SIM

Takakamera

3 x 12 MP (f/1.6, f/2.0, f/2.4), optinen kuvanvakain, 4K 60 FPS –videokuvaus, ultralaajakulma

Tunnistin

Face-ID

Vedenpitävyys

Fonumin puhelimet ovat käytettyjä ja huollettuja, jonka takia emme takaa että puhelimen IP68 sertifikaatio säilyy​

Yhteydet

2G/3G/4G/5G, Wi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac/6, Bluetooth 5.0​

5G nopeus

iPhone 12 Pro tukee 5G-verkkoja, jotka tarjoavat nopeamman internetyhteyden ja paremman suorituskyvyn kuin 4G-verkot. 5G:llä voi ladata ja lähettää suuria tiedostoja nopeasti, suoratoistaa korkealaatuista videota ja pelata verkkopelejä ilman merkittävää viivettä.

Langaton lataus

iPhone 12 Pro tukee langatonta latausta, joka on mahdollista MagSafe-laturin avulla. MagSafe-laturi mahdollistaa 15 watin tehon langattomassa latauksessa, mikä on nopeampaa kuin perinteiset langattomat laturit.

Suuri näyttö

iPhone 12 Pro:ssa on 6,1 tuuman Super Retina XDR -näyttö, jossa on OLED-teknologia ja erittäin korkea tarkkuus. Näytössä on myös HDR10-tuki, laaja P3-väriavaruus ja korkeat kontrastit, jotka tekevät siitä erinomaisen värien ja yksityiskohtien toiston kannalta. Lisäksi näytössä on keraaminen kilpi, joka suojaa sitä pudotuksilta ja vaurioilta.