• Nopeat toimitukset alkaen 0 €
  • 12 kuukauden laitetakuu
  • 14 päivän ilmainen palautusoikeus
iPhone 12

Apple

iPhone 12

/ / / Alv 24 %

Vain yksi jäljellä
Tarkista myymäläsaatavuus
Toimitustavat

Yhteensä

319.99

Alin hinta viimeisen 30 päivän aikana 319.99

Yleistä

iPhone 12 -puhelimen suorituskyky on erittäin nopea, sillä siinä on Applen A14 Bionic -siru. Se tukee myös 5G-verkkoja, joten käyttäjät voivat nauttia nopeammasta internetyhteydestä ja latausnopeuksista. iPhone 12 -puhelimessa on erittäin kestävä lasinen etu- ja takapaneeli, joka on neljä kertaa kestävämpää kuin edellisissä iPhone-malleissa. Lisäksi puhelimen design on erittäin tyylikäs ja ohut.

Näyttö

iPhone 12:ssa on 6,1 tuuman Super Retina XDR OLED -näyttö. Se tarjoaa erittäin tarkan ja värikylläisen kuvan sekä suuren kontrastin ja syvän mustan värin. Näyttö tukee myös HDR10- ja Dolby Vision -sisältöjä, joten se näyttää entistä enemmän yksityiskohtia ja värejä, erityisesti HDR-kuvia ja -videoita katsottaessa. Näytön kestävyyttä on parannettu Ceramic Shield -teknologialla, joka on kehitetty yhdessä Corningin kanssa. Tämä uusi lasi tekee iPhone 12:n näytöstä erittäin kestävän naarmuuntumista ja putoamisia vastaan.

Kamera

iPhone 12 -puhelimen kamerajärjestelmä mahdollistaa erittäin korkealaatuisten kuvien ja videoiden ottamisen monipuolisesti erilaisissa olosuhteissa. Puhelimessa on kaksi takakameraa, 12 megapikselin ultralaajakulmakamera ja 12 megapikselin laajakulmakamera. Kamerajärjestelmässä on myös Night mode -toiminto, joka ottaa selkeitä ja yksityiskohtaisia kuvia hämärässä tai pimeässä ympäristössä.

Akun kesto

Puhelimen akku on suunniteltu kestämään koko päivän käytön yhdellä latauksella, ja se tukee myös langatonta latausta sekä pikalatausta. Lisäksi iPhone 12 -puhelimessa on älykäs virranhallinta, joka optimoi puhelimen suorituskykyä ja virrankulutusta. Ostaessasi puhelimen Fonumilta, voit olla varma, että akkusi kestää. Takaamme yli 85 % akun kunnon myös tähän puhelimeen.

Muut tiedot

Voit luottaa siihen, että tuleva puhelimesi toimii täydellisesti. Myönnämme puhelimelle 12 kk takuun. Kuntoluokitusten väliset erot ovat ainoastaan kosmeettisia eli puhelimet ovat sisältä kuin uusia. Kaikki laitteet testataan asiantuntijoidemme toimesta, ja ne läpikäyvät laajan, yli 40 vaiheesta koostuvan, standardoidun testausprosessin.

Akku

2815 mAh, langaton lataus, pikalataus (30 minuutissa 50 %), toimii MagSafe- ja Qi-latureilla

Etukamera

12 MP (f/2.2), 4K 60 FPS -videokuvaus​

Liittimet

Lightning, ei kuulokeporttia​

Mitat

146,7x71,5x7,4 mm, paino 162 g

Näyttö

6.1”, resoluutio 2532x1170 pikseliä, Super Retina XDR OLED​

Prosessori

Apple A14 Bionic, 6-ydin (2x Firestorm, 4x Icestorm)​

SIM-kortti

Nano-SIM

Takakamera

2 x 12 MP (f/1.6, f/2.4), optinen kuvanvakain, 4K 60 FPS –videokuvaus, ultralaajakulma​

Tunnistin

Face-ID

Vedenpitävyys

Fonumin puhelimet ovat käytettyjä ja huollettuja, jonka takia emme takaa että puhelimen IP68 sertifikaatio säilyy.

Yhteydet

2G/3G/4G/5G, Wi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac/6, Bluetooth 5.0​

5G nopeus

iPhone 12 tuki 5G-verkoille tarjoaa nopeamman latausajan ja paremman suorituskyvyn langattomasti. 5G mahdollistaa myös suuremman tiedonsiirron, joten voit ladata ja lähettää tiedostoja nopeammin.

Erinomainen kamera

iPhone 12:ssa on kaksoiskamera, joka sisältää laajan ja ultralaajan linssin. Se tukee myös yötilaa, Deep Fusion -teknologiaa ja Dolby Vision -videota, joten se pystyy ottamaan erittäin yksityiskohtaisia ja tarkkoja valokuvia ja videoita.

Suuri näyttö

iPhone 12:ssa on 6,1 tuuman Super Retina XDR OLED -näyttö, joka tuottaa terävän kuvan ja kirkkaat värit. Näyttö on myös entistä kestävämpi, sillä siinä on käytetty karkaistua lasia.