• Nopeat toimitukset alkaen 0 €
  • 12 kuukauden laitetakuu
  • 14 päivän ilmainen palautusoikeus
iPhone 11

Apple

iPhone 11

/ / / Alv 24 %

Vain yksi jäljellä
Tarkista myymäläsaatavuus
Toimitustavat

Yhteensä

229.99 249.99

Alin hinta viimeisen 30 päivän aikana 249.99

Yleistä

iPhone 11 -puhelimen muotoilu on varsin samankaltainen kuin sen edeltäjällä, iPhone XR:llä. Se on rakennettu alumiinikehyksen ympärille, joka on päällystetty lasilla sekä takaa että edestä. Puhelimessa on myös Applen A13 Bionic -siru, joka on erittäin tehokas ja nopea, joka takaa, että puhelin toimii sulavasti ja sovellukset avautuvat nopeasti. iPhone 11 sisältää myös monia muita ominaisuuksia, kuten Face ID -kasvojentunnistuksen, langattoman latausmahdollisuuden ja se tukee kahden SIM-kortin käyttöä (nano-SIM ja eSIM).

Näyttö

iPhone 11 -puhelimessa on 6,1 tuuman Liquid Retina LCD-näyttö, jonka tarkkuus on 1792 x 828 pikseliä. Vaikka se ei olekaan yhtä tarkka kuin OLED-näytöt, se tarjoaa kuitenkin hyvän katselukokemuksen ja värintoisto on erinomainen.

Kamera

Puhelimessa on kaksi 12 megapikselin takakameraa, joista toinen on laajakulmakamera ja toinen ultralaajakulmakamera. Etukamera on 12 megapikselin TrueDepth-kamera, joka mahdollistaa muun muassa Face ID:n käytön.

Akun kesto

iPhone 11 -puhelimen akunkestoa voi pitää hyvänä, sillä sen kapasiteetti on suurempi kuin esimerkiksi iPhone XR -puhelin akun kapasiteetti. Akku kestää noin päivän normaalissa käytössä. Ostaessasi puhelimen Fonumilta, voit olla varma, että akkusi kestää. Takaamme yli 85 % akun kunnon myös tähän puhelimeen.

Muut tiedot

Voit luottaa siihen, että tuleva puhelimesi toimii täydellisesti. Myönnämme puhelimelle 12 kk takuun. Kuntoluokitusten väliset erot ovat ainoastaan kosmeettisia eli puhelimet ovat sisältä kuin uusia. Kaikki laitteet testataan asiantuntijoidemme toimesta, ja ne läpikäyvät laajan, yli 40 vaiheesta koostuvan, standardoidun testausprosessin.

Akku

3110 mAh, langaton lataus, pikalataus (30 minuutissa 50 %), toimii Qi-latureilla

Etukamera

12 MP (f/2.2), 4K 60 FPS -videokuvaus​

Liittimet

Lightning, ei kuulokeporttia​

Mitat

150.9 x 75.7 x 8.3 mm, paino 194g​

Näyttö

6.1”, resoluutio 828x1792 pikseliä​, Liquid Retina HD

Prosessori

Apple A13 Bionic, 6-ydin (2x Lightning, 4x Thunder)​

SIM-kortti

Nano-SIM

Takakamera

2 x 12 MP (f/1.8, f/2.4), optinen kuvanvakain, 4K 60 FPS –videokuvaus, ultralaajakulma

Tunnistin

Face-ID

Vedenpitävyys

Fonumin puhelimet ovat käytettyjä ja huollettuja, jonka takia emme takaa että puhelimen IP68 sertifikaatio säilyy​

Yhteydet

2G/3G/4G, Wi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac/6, Bluetooth 5.0​

Erinomainen suorituskyky

iPhone 11:ssä on tehokas A13 Bionic -siru ja se tarjoaa sulavan käyttökokemuksen. Laitteessa on nopea suorituskyky, joka soveltuu hyvin erilaisiin käyttötarkoituksiin, kuten pelaamiseen, valokuvaamiseen, videoiden katseluun ja multitaskingiin.

Langaton lataus

iPhone 11 tukee langatonta latausta, joka mahdollistaa lataamisen ilman kaapeleita. Lataus toimii Qi-standardin mukaisesti, ja sen avulla puhelimen akun voi ladata kätevästi ja nopeasti yhteensopivan langattoman latauslevyn avulla.

Suuri näyttö

iPhone 11:n näyttö on 6,1 tuumaa ja se on valmistettu Liquid Retina -teknologialla, joka tuottaa korkealaatuisen kuvan, terävän kontrastin ja eloisat värit. Näyttö on myös True Tone -tekniikan ansiosta mukautuva ympäristön valaistukseen, joka vähentää silmien rasitusta.