• Nopeat toimitukset alkaen 0 €
  • 12 kuukauden laitetakuu
  • 14 päivän ilmainen palautusoikeus
iPad (2020) (Wifi)

Apple

iPad (2020) (Wifi)

Verkkokaupassa
Tarkista myymäläsaatavuus
Toimitustavat

Yhteensä

289.99 309.99

Alin hinta viimeisen 30 päivän aikana 309.99

Yleisesti

iPad (2020) on erinomainen valinta esimerkiksi aktiivisemmalle tabletin käyttäjälle. Huippu ominaisuuksien ansiosta tämä tabletti soveltuu kaikkien suosituimpien sovelluksien käyttöön. Tämä tabletti on erinomainen valinta sinulle, jolle tärkeää ovat hyvät ominaisuudet ja edullinen hinta. Tablettisi ei välttämättä tarvitse olla aina markkinoiden uusin ja kallein. Tämän tabletin hinta-laatu suhde on poikkeuksellinen hyvä ja se on erittäin järkevä valinta. Tästä saat tabletin käyttöösi useiksi vuosiksi.

Kamera

Tästä tabletista löytyy etu- ja takakamera. Tabletin kamerat ovat edelleen kilpailukykyisiä suhteessa markkinoiden uusimpiin puhelimiin. Kuvien laatu on erinomaista ja voit ikuistaa tärkeimmät muistosi tablettiin laadukkaasti ja jakaa ne ystävillesi ja läheisillesi. Etukameran ansiosta voit soittaa videopuheluita kuin olisit kasvotusten läheisimpiesi kanssa. Tarkemmat tiedot löydät teknisistä tiedoista.

Akun kesto

iPad (2020) tabletin akku kestää tavallisessa käytössä helposti päivän yli. Ostaessasi tabletin Fonumilta, voit olla varma että akkusi kestää. 

Muut tiedot

Voit luottaa siihen, että tuleva tablettisi toimii täydellisesti. Myönnämme tabletille 12kk takuun. Kuntoluokitusten väliset erot ovat ainoastaan kosmeettisia eli tabletit ovat sisältä kuin uusia. Kaikki laitteet testataan asiantuntijoidemme toimesta, ja ne käyvät läpi tarkasti standardoidun tarkastusprosessin.

Etukamera

1.2 MP (f/2.2)

Langaton lataus

Ei

Liittimet

Lightning, 3.5 mm kuulokeportti

Mitat

250.6 x 174.1 x 7.5 mm, paino 490g

Näyttö

10.2”, resoluutio 2160x1620 pikseliä, Retina

Prosessori

A12 Bionic, 6-ydin (2x 2.5 GHz Vortex + 4x 1.6 GHz Tempest)

Takakamera

8 MP (f/2.4)

Tunnistin

Sormenjälkitunnistin kotinäppäimessä

Vedenpitävyys

Fonumin tabletit ovat käytettyjä ja huollettuja, jonka takia emme takaa että laitteen IP68-sertifikaatio säilyy​

Yhteydet

Wi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac, Bluetooth 4.2

Huippu suorituskyky

Tehokkaan A12 Bionic -sirun ansiosta editointi, pelaaminen ja striimaaminen onnistuu vaivattomasti. Sirun avulla eri asioiden samanaikainen käyttö, työnteko ja vaativimpiekin ohjelmien pyörittäminen onnistuu ilman hidasteita.

Kompakti koko

7.5 mm paksuinen ja 490 gramman painoinen iPad korvaa vaivattomasti kookkaat kannettavat, kansiot ja muut muistiinpanovälineet, ja säästää näin repustasi myös tilaa. Helposti mukana kulkevaa tablettia voidaan pidellä mukavasti myös yhdellä kädellä.

Monipuoliset ominaisuudet

Tabletin suurempi ja erittäin terävä 10.2 tuuman Retina-näyttö ja innovatiivinen iPadOS14 -käyttöjärjestelmä mahdollistavat luomisen, tutkimisen, oppimisen ja hauskanpidon missä ikinä oletkin.