FONUM FAQ

Onko mahdollista saada laskulle?

Yritykset, jotka ovat olleet toiminnassa yli vuoden voivat toimia laskutusasiakkainamme. Voit tehdä yrityssopimuksen kätevästi sivuillamme: yrityksille.

Onko teillä takuuta?

Fonum tarjoaa elinikäisen takuun kaikille huolloille ja varaosille, lukuunottamatta akkuja (takuu 12kk) ja kosteusvaurioisia laitteita. Kaikki osat ovat tarkistettuja toimiviksi ja ne ovat erittäin laadukkaita. Voit lukea lisää Fonumin elinikäisestä takuusta tästä.. Tarkat takuuehdot näet osoitteesta www.fonum.fi/takuuehdot.

Kauanko korjaus kestää?

Olemme Suomen suurin pikahuolto, eli korjaamme kaikki Applen ja Samsungin tuotteet alle tunnissa. OnePlus, Sony, LG ja Huawei puhelimet korjaamme 2-3 päivän kuluessa, jos osia on varastossa. Kastuneissa tai ohjelmistovikaisissa puhelimissa korjausaika ja hinta selviää parhaiten ottamalla yhteyttä yhteyslomakkeella yhteystiedot-sivulla tai soittamalla suoraan liikkeeseen.

Miksi muut puhelimet kestävät pidempään korjata?

Olemme tulleet siihen tulokseen, että haluamme palvella paremmin asiakkaitamme. Siksi olemme ottaneet palveluihimme myös OnePlus, Sony, LG ja Honor puhelimet. Osia ei välttämättä kuitenkaan löydy joka liikkeestä, joten huollossa voi kestää hieman pidempään. Jos puhelimesi mallia ei löydy hinnasto-sivulta, ota meihin yhteyttä.

Mitkä maksutavat teillä käy?

Meillä voi maksaa kortilla tai käteisellä. Hyväksymme kaikki yleisimmät pankki- ja luottokortit.

Oletteko oikeasti Suomen suurin pikahuolto?

Kyllä olemme. Meillä on 29 liikettä ympäri Suomen Helsingistä Rovaniemelle. Liikkeemme sijaitsevat pääsääntöisesti kauppakeskuksissa ja ovat helposti saavutettavissa. Voit katsoa kaikkien liikkeidemme sijainnit ja aukioloajat yhteystiedot-sivulta. Tervetuloa!

Paljonko maksaa?

Voit tarkistaa ajantasaisen korjaushintamme hinnastostamme. Jos vikaa tai laitettasi ei löydy hinnastostamme, voit ottaa yhteyttä.

Onnistuuko korjaus teillä?

Kyllä korjaus onnistuu meillä, korjaamme kaikki iPhone, iPad ja Samsung Galaxy viat. Lisäksi korjaamme liudan muita malleja. Katso kaikki huoltamamme mallit hinnasto-sivulta tästä.. Ohjelmisto-ongelmat ovat niitä kaikkein hankalimpia, koska vian löytyminen voi olla vaikeaa. Epäselvissä vikatilanteissa, kannattaa olla meihin yhteydessä numeroon 020 1321 400, jolloin voimme arvioida korjauksen aikataulun ja antaa hinta-arvion korjaukselle. Olemme vakuutusyhtiöiden hyväksymä huolto, joten monesti näissä tapauksissa teemme myös kirjallisen todistuksen vakuutusyhtiölle.

Korjaatteko muita merkkejä kuin Apple?

Kyllä korjaamme. Meiltä saat myös Samsung Galaxyt korjattuna alle tunnissa. Korjaamme myös OnePlussat, Honorit, Sonyt ja LG:t 2-3 päivän kuluessa. Kaikki huoltamamme mallit näet hinnasto sivuilta tästä.

Käytättekö APPLE:n alkuperäisosia?

Emme käytä. Käytämme huolloissamme alkuperäisiä vastaavia osia, jotka ovat läpäisseet Fonumin testausprosessin. Vaihdamme kuukausittain yli 10 000 näyttöä. Varaosistamme vikoja esiintyy noin 2%, joten voimme huoletta sanoa olevamme erittäin luotettava vaihtoehto, mikäli puhelimesi tarvitsee korjausta pikaisesti. Soita numeroon 020 1321 400, niin annamme hinta-arvion näytön vaihdosta tai muusta korjauksesta.

Tuo laitteesi huoltoon

Hinnasto

Katso hinta-arvio laitteesi korjaukselle hinnastosta. Olemme vakuutusyhtiöiden hyväksymä huoltoliike. Korjaamme iPhone, iPad ja Samsung puhelimet alle tunnissa. OnePlus, Huawei, LG ja Sony huollot 2-3 vuorokaudessa. 

Tule käymään

Laite rikki, jumissa tai mitä tahansa kysyttävää? Palvelemme sinua 30 liikkeessä ympäri Suomea. Katso lähimmän liikkeen sijainti, tule käymään ja teknikkomme ratkaisee pulmasi. 

Elinikäinen takuu

Meidän iPhone, iPad, Samsung Galaxy ja muiden merkkien näytön vaihto tehdään elinikäisellä takuulla. Elinikäinen takuu tarkoittaa kaikkia korjauksia, lukuunottamatta akkuja ja kosteusvaurioisia laitteita. Fonum takuu kattaa kaikki varaosaan tai korjaukseen liittyvät ongelmat. 

Lisää Fonumin elinikäisestä takuusta voit lukea tästä.

Töihin Fonumille?

Tule osaksi työyhteisöä jossa vallitsee hyvä henki ja tekemisen meininki.

Linkin takaa löydät kaikki Fonumin avoimet työtehtävät. Jos et löydä sinua kiinnostavaa paikkaa, voit laittaa aina avoimen hakemuksen!

Lue lisää

Fonum – iPhone, iPad ja Samsung huolto sekä korjaus

Me Fonumissa olemme sitä mieltä, että iPhone ja iPad korjaus pitää olla yksinkertaista ja nopeaa. Huoltoautomme korjaa iPhonen, iPadin tai Samsungin paikan päällä. Meillä on maan kattavin huoltoverkko, 29 liikettä ympäri Suomea.

Emme ole valtuutettu huolto. iPhone, Samsung tai iPad korjauksissamme käytämme alkuperäistä vastaavia varaosia jotka ovat läpäisseet Fonumin vaativan testausprosessin. Vaihdamme kuukausittain yli 10 000 näyttöä. Varaosistamme vikoja esiintyy noin 2%, joten voimme huoletta sanoa olevamme erittäin luotettava iPhone-, iPad- ja Samsung huolto.

Fonum elinikäinen takuu

Meidän iPhone, iPad, Samsung Galaxy ja muiden merkkien näytön vaihto tehdään elinikäisellä takuulla. Elinikäinen takuu tarkoittaa kaikkia korjauksia, lukuunottamatta akkuja ja kosteusvaurioisia laitteita. Fonum takuu kattaa kaikki varaosaan tai korjaukseen liittyvät ongelmat. Korjaamme iPhonet, iPadit ja Samsung Galaxyt alle tunnissa.

Lisää Fonumin elinikäisestä takuusta voit lukea tästä.