ONEPLUS 5 HUOLTO JA KORJAUS

op5-8.jpg

ONEPLUS 5 NÄYTÖNVAIHTO JA MUUT KORJAUKSET

Fonum korjaa OnePlus 5 -puhelimet kaikissa liikkeissä. Näytön vaihto 249€! Lue lisää Hinnastosta ja katso lähin liike Yhteys-sivulta. Rakkaudesta pieneen meisseliin!

ONEPLUS 5

Uuden OnePlus-puhelimen julkistamisesta on tullut odotettu tapahtuma. OnePlussan filosofiaan ovat kuuluneet edullinen hinta, rajoitettu saatavuus ja ennen kaikkea huippuluokan ominaisuudet. Kesäkuussa 2017 myyntiin tullut OnePlus 5 ei tee poikkeusta ja puhelimen julkistusta odotettiin innolla.

Suurin muutos edeltävään OnePlus 3 ja 3T malliin on ehdottomasti laitteen takaa löytyvät tuplakamera. OnePlus on saanut kritiikkiä huonosta kameroiden kuvanlaadusta, mutta OnePlus 5 yrittää iskeä luun kurkkuun kriitikoille kahden kameran voimin.

Fonum huoltaa kaikki aiemmat OnePlus -puhelimet kaikissa liikkeissään. OnePlus 5-puhelin tulee osaksi Fonumin huoltomallistoa heti, kun saamme varaosia varastoon.

op5-4.jpg

OnePlus 5-puhelimen pääasiallinen materiaali on alumiini. Puhelimen muotoilu on edeltäjiään pyöreämpi. OnePlus 5 tuntuukin kädessä hyvältä. Muotoilu on yksinkertainen eli samanlaista näyttävyyttä kuin Samsungin uusissa Galaxy S8-sarjan puhelimissa ei ole tarjolla. Tämä ei kuitenkaan tarkoita että OnePlus 5 olisi tylsä puhelin. Puhelimien muotoilu on kuitenkin pääsääntöisesti hyvin samankaltaista merkistä riippumatta.

Hyvä esimerkki on lähes joka puhelimesta löytyvät antenniraidat. OnePlus 5 -puhelimessa raidat ovat puhelimen ylä- ja alaosassa, eivätkä ne varasta huomiota puhelimen muotoilusta.

op5-2.jpg

OnePlus 5 puhelimen lanseeraus oli rakennettu pitkältä uudistuneen kameran ympärille. Kameroita löytyy kaksi. Pääkamera eli laajaa kuvaa ottava kamera on varustettu 16 megapikselin kennolla ja telelinssi on varustettu 20 megapikselin kennolla. Voit valita käytätkö jompaa kumpaa kameraa yksin tai voit ottaa potretti-valinnalla kuvan käyttäen molempia kameroita. Tällöin pystyt häivyttämään taustan tehokkaammin hyödyntäen niin sanottua bokeh-efektiä, joka on tuttu järjestelmäkameroista. Kuvanlaatu vaikuttaa hyvältä ja erityisesti pimeässä otetut kuvat ovat entistä parempia, sillä pääkameran valovoima on f/1.7.

op5-3.jpg

Etukamerasta löytyy 16 megapikseliä, joten selfiet ja videopuhelut hoituvat entistä paremman kameran turvin. OnePlus 5 tuo tullessaan myös uuden Pro-moden, joka tarjoaa entistä paremman mahdollisuuden hallita kameran asetuksia, kuten suljinaikaa, herkyyttää ja tarkennusta. Tervetullut ominaisuus jos kamerasta haluaa saada kaiken hyödyn irti.

op5-5.jpg

Etukamerasta löytyy 16 megapikseliä, joten selfiet ja videopuhelut hoituvat entistä paremman kameran turvin. OnePlus 5 tuo tullessaan myös uuden Pro-moden, joka tarjoaa entistä paremman mahdollisuuden hallita kameran asetuksia, kuten suljinaikaa, herkyyttää ja tarkennusta. Tervetullut ominaisuus jos kamerasta haluaa saada kaiken hyödyn irti.

op5-6.jpg

OnePlus 5 puhelimen sivusta, kuten aiemmistakin OnePlus-puhelimista, löytyy kolmivaiheinen kytkin jonka avulla voit määrittää onko puhelin äänettömällä, värinällä tai äänet päällä. Kätevä kytkin, jonka avulla ei tarvitse mennä erikseen valikkoihin säätämään haluttua soittotilaa päälle.

op5-7.jpg

Tuplakamerat ulkonevat kuoresta, mutta eivät häiritsevän paljon. Itseasiassa kameraelementti tuntuu pienemmältä kuin aiemmissa OnePlus 3- ja 3T -puhelimissa. Erityismaininta täytyy antaa myös erittäin nopeasti reagoivalla sormenjälkitunnistimelle, joka löytyy kotinapista. Kotinappi ei ole mekaaninen osa, vaikka erottautuukin puhelimen alaosassa selvästi. Tärähdysvaste on hyvä, itseasiassa parempi kuin vanhemmissa OnePlus -puhelimissa.

op5-9.jpg

OnePlus 5 puhelin on otettu osaksi huoltomallistoamme! OnePlus 5 näytön vaihto 249 euroa. Kysy lisää lähimmästä liikkeestä tai soita numeroon 020 1321 400

Kaikkien Fonumin liikkeiden sijainnit ja aukioloajat löydät osoitteesta www.fonum.fi/yhteys.

Muista seurata Fonumia Facebookissa ja Instagrammissa! Voit myös lähettää meille viestin Facebookin kautta.

Fonum Facebookissa
Fonum Instagrammissa

Rakkaudesta pieneen meisseliin!

FONUM ELINIKÄINEN TAKUU

Fonum tarjoaa kaikille huoltotöille ja varaosille elinikäisen takuun. Siitä miksi voimme tarjota elinikäisen takuun huoltotyölle ja varaosille, voit lukea tästä. Elinikäinen takuu ei koske akkuja, joille tarjoamme vuoden takuu. Takuu ei koske myöskään kosteusvaurioisia laitteita, joille emme myönnä takuuta ollenkaan. Täydelliset takuuehdot näet osoitteesta www.fonum.fi/takuuehdot.

 

Tuo laitteesi huoltoon

Hinnasto

Katso hinta-arvio laitteesi korjaukselle hinnastosta. Olemme vakuutusyhtiöiden hyväksymä huoltoliike. Korjaamme iPhone, iPad ja Samsung puhelimet alle tunnissa. OnePlus, Huawei, LG ja Sony huollot 2-3 vuorokaudessa. 

Tule käymään

Laite rikki, jumissa tai mitä tahansa kysyttävää? Palvelemme sinua 30 liikkeessä ympäri Suomea. Katso lähimmän liikkeen sijainti, tule käymään ja teknikkomme ratkaisee pulmasi. 

Elinikäinen takuu

Meidän iPhone, iPad, Samsung Galaxy ja muiden merkkien näytön vaihto tehdään elinikäisellä takuulla. Elinikäinen takuu tarkoittaa kaikkia korjauksia, lukuunottamatta akkuja ja kosteusvaurioisia laitteita. Fonum takuu kattaa kaikki varaosaan tai korjaukseen liittyvät ongelmat. 

Lisää Fonumin elinikäisestä takuusta voit lukea tästä.

Töihin Fonumille?

Tule osaksi työyhteisöä jossa vallitsee hyvä henki ja tekemisen meininki.

Linkin takaa löydät kaikki Fonumin avoimet työtehtävät. Jos et löydä sinua kiinnostavaa paikkaa, voit laittaa aina avoimen hakemuksen!

Lue lisää

Fonum – iPhone, iPad ja Samsung huolto sekä korjaus

Me Fonumissa olemme sitä mieltä, että iPhone ja iPad korjaus pitää olla yksinkertaista ja nopeaa. Huoltoautomme korjaa iPhonen, iPadin tai Samsungin paikan päällä. Meillä on maan kattavin huoltoverkko, 29 liikettä ympäri Suomea.

Emme ole valtuutettu huolto. iPhone, Samsung tai iPad korjauksissamme käytämme alkuperäistä vastaavia varaosia jotka ovat läpäisseet Fonumin vaativan testausprosessin. Vaihdamme kuukausittain yli 10 000 näyttöä. Varaosistamme vikoja esiintyy noin 2%, joten voimme huoletta sanoa olevamme erittäin luotettava iPhone-, iPad- ja Samsung huolto.

Fonum elinikäinen takuu

Meidän iPhone, iPad, Samsung Galaxy ja muiden merkkien näytön vaihto tehdään elinikäisellä takuulla. Elinikäinen takuu tarkoittaa kaikkia korjauksia, lukuunottamatta akkuja ja kosteusvaurioisia laitteita. Fonum takuu kattaa kaikki varaosaan tai korjaukseen liittyvät ongelmat. Korjaamme iPhonet, iPadit ja Samsung Galaxyt alle tunnissa.

Lisää Fonumin elinikäisestä takuusta voit lukea tästä.