Suojakuori + panssarilasi 25€


 

Suojaa puhelimesi ennen kuin tipahtaa!

Joulu aikana paketeista (lattialle) tipahtelee uusia puhelimia. Muista suojata puhelimesi ennen kuin on liian myöhäistä. Tarjoamme Insmat suojakuoret ja Fonum panssarilasin asennettuna puhelimeen yhteishintaan 25€ rajoitetun ajan 14.12.2018-13.1.2019. 

Saatavilla kaikista Fonum liikkeistä ympäri Suomea. Katso lähin liikkeesi. Suojakuori + panssarilasi seuraaville malleille: iPhone 6, 6s, 7, 8, X, Xs, Xs Max, Samsung Galaxy S8, S9, A6 (2018) Huawei P20 Lite, Honor 9, 10

Eikö löytynyt sopivaa suojakuorta puhelimeesi? Ei hätää, Katso linkin takaa laaja panssarilasi valikoimamme. Panssarilasi 15€. 

suoja.jpg

 


 

 

 

 

Päättynyt: iPhone 6 ja 6S näytön vaihto -30% 

Jos vahinko kuitenkin sattui, niin ole nopea ja hyödynnä etusi. Tarjous voimassa 14.-31.12.2018. Saatavilla iPhone 6 (ovh. 149€)  ja 6S (ovh. 179€) puhelimiin, ilman ajanvarausta. Saatavilla kaikista Fonum liikkeistä ympäri Suomea. Katso lähin liikkeesi. 

 

 

iPhone_ale_336x280.png

 

 

Tuo laitteesi huoltoon

Hinnasto

Katso hinta-arvio puhelimesi korjaukselle hinnastosta. Olemme vakuutusyhtiöiden hyväksymä huoltoliike. Korjaamme iPhone, iPad, Samsung, OnePlus, Honor, Huawei, LG ja Sony puhelimet nopeasti, ilman ajanvarausta. 

Tule käymään

Laite rikki, jumissa tai mitä tahansa kysyttävää? Palvelemme sinua 26 liikkeessä ympäri Suomea. Katso lähimmän liikkeen sijainti, tule käymään ja teknikkomme ratkaisee pulmasi. 

Lähetä puhelimesi postilla

Mikäli asiointi liikkeessä ei onnistu, voit lähettää laitteen huoltoon myös postitse. Täytä yhteystietosi, pakkaa ja lähetä puhelimesi huoltoon veloituksetta.

Siirry postituspalveluun tästä.

Töihin Fonumille?

Tule osaksi työyhteisöä jossa vallitsee hyvä henki ja tekemisen meininki.

Linkin takaa löydät kaikki Fonumin avoimet työtehtävät. Jos et löydä sinua kiinnostavaa paikkaa, voit laittaa aina avoimen hakemuksen!

Lue lisää

Fonum – älypuhelinhuolto kaikille merkeille

Puhelimen huolto ja korjaus mutkattomaan tapaamme. Ilman ajanvarausta. Helpoin tapa huoltaa laite on piipahtaa johonkin 24 liikkeestämme.
Voit myös käyttää kätevää postituspalveluamme. Selvät sävelet heti kättelyssä. Liikkeen tiskillä sinua on vastassa korjauksen tekevä huoltomies, joka kertoo ihmisten kielellä,
mitä ja miksi huolletaan ja paljonko se maksaa. Nopeammin kuin odotit. Olemme pikahuolto. Se tarkoittaa, että laitettasi ei lähetetä kiertämään Suomea ja jumittamaan
keskushuollon jonoon, vaan korjaamme sen liikkeessä, johon sen viet. Useimmiten saamme sovittua noutoajan jo samalle päivälle. Taattua laatua. Annamme tekemillemme huolloille ja asentamillemme varaosille elinikäisen takuun.
Vakuutusyhtiöiden hyväksymä. Sinun ei tarvitse tehdä vahinkoilmoitusta erikseen; tule vain liikkeeseen laitteesi ja
henkilöllisyystodistuksesi kanssa, me hoidamme loput.

Emme ole valtuutettu huolto. Käytämme alkuperäistä vastaavia varaosia jotka ovat läpäisseet Fonumin vaativan testausprosessin. Vaihdamme kuukausittain yli 10 000 näyttöä. Varaosistamme vikoja esiintyy noin 2%, joten voimme huoletta sanoa olevamme erittäin luotettava puhelinhuolto

Fonum elinikäinen takuu

Taattua laatua. Annamme tekemillemme huolloille ja asentamillemme varaosille elinikäisen takuun. Elinikäinen takuu tarkoittaa kaikkia korjauksia, lukuunottamatta akkuja ja kosteusvaurioisia laitteita. Fonum takuu kattaa kaikki varaosaan tai korjaukseen liittyvät ongelmat. 

Lisää Fonumin elinikäisestä takuusta voit lukea tästä.

Käytämme sivustolla evästeitä parhaan mahdollisen käyttökokemuksen tarjoamiseksi sekä sisällön ja mainosten kohdentamiseen. Lue lisää tietosuojastamme