ITSENÄISYYSPÄIVÄN POIKKEUKSELLISET AUKIOLOAJAT FONUMIN LIIKKEISSÄ

Huomenna vietetään itsenäisyyspäivää ja Fonumin liikkeiden aukioloajat ovat poikkeukselliset.

Avoinna on Espoon Ison Omenan liike (12-18), Hyvinkään Willan liike (12-18), Oulun Valkean liike (11-18), Lempäälän Ideaparkin liike (12-18) ja Tornion Rajalla På Gränsenin liike (12-16). Kaikki muut liikkeet on suljettu. Keskiivikosta (7.12) eteenpäin olemme avoinna jälleen normaalisti.

Oikein hyvää itsenäisyyspäivää!

Helsinki Forum Kiinni
Helsinki Itis Kiinni
Helsinki Citycenter Kiinni
Helsinki Malmi Kiinni
Espoo Iso Omena 12-18
Espoo Sello Kiinni
Tampere Koskikeskus Kiinni
Vantaa Jumbo Kiinni
Raisio Mylly Kiinni
Hyvinkää Willa 12-18
Turku Skanssi Kiinni
Oulu Kirkkokatu 11 Kiinni
Oulu Valkea 11-18
Pori Puuvilla Kiinni
Kouvola Veturi Kiinni
Lempäälä Ideapark 12-18
Jyväskylä Forum Kiinni
Rovaniemi Revontuli Kiinni
Tornio Rajalla på Gränsen 12-16

 

Tuo laitteesi huoltoon

Hinnasto

Katso hinta-arvio laitteesi korjaukselle hinnastosta. Olemme vakuutusyhtiöiden hyväksymä huoltoliike. Korjaamme iPhone, iPad ja Samsung puhelimet alle tunnissa. OnePlus, Huawei, LG ja Sony huollot 2-3 vuorokaudessa. 

Tule käymään

Laite rikki, jumissa tai mitä tahansa kysyttävää? Palvelemme sinua lähes 30 liikkeessä ympäri Suomea. Katso lähimmän liikkeen sijainti, tule käymään ja teknikkomme ratkaisee pulmasi. 

Lähetä puhelimesi postilla

Mikäli asiointi liikkeessä ei onnistu, voit lähettää laitteen huoltoon myös postitse. Täytä yhteystietosi, pakkaa ja lähetä laitteesi meille huoltoon veloituksetta.

Siirry postituspalveluun tästä.

Töihin Fonumille?

Tule osaksi työyhteisöä jossa vallitsee hyvä henki ja tekemisen meininki.

Linkin takaa löydät kaikki Fonumin avoimet työtehtävät. Jos et löydä sinua kiinnostavaa paikkaa, voit laittaa aina avoimen hakemuksen!

Lue lisää

Fonum – älypuhelinhuolto kaikille merkeille

Me Fonumissa olemme sitä mieltä, että iPhone korjaus pitää olla yksinkertaista ja nopeaa. Puhelin korjaus nopeasti ja luotettavasti. Meillä on maan kattavin huoltoverkko, 29 liikettä ympäri Suomea.

Emme ole valtuutettu huolto. iPhone, Samsung tai iPad korjauksissamme käytämme alkuperäistä vastaavia varaosia jotka ovat läpäisseet Fonumin vaativan testausprosessin. Vaihdamme kuukausittain yli 10 000 näyttöä. Varaosistamme vikoja esiintyy noin 2%, joten voimme huoletta sanoa olevamme erittäin luotettava iPhone-, iPad- ja Samsung huolto.

Fonum elinikäinen takuu

Meidän iPhone, iPad, Samsung Galaxy ja muiden merkkien näytön vaihto tehdään elinikäisellä takuulla. Elinikäinen takuu tarkoittaa kaikkia korjauksia, lukuunottamatta akkuja ja kosteusvaurioisia laitteita. Fonum takuu kattaa kaikki varaosaan tai korjaukseen liittyvät ongelmat. Korjaamme iPhonet, iPadit ja Samsung Galaxyt alle tunnissa.

Lisää Fonumin elinikäisestä takuusta voit lukea tästä.

Käytämme sivustolla evästeitä parhaan mahdollisen käyttökokemuksen tarjoamiseksi sekä sisällön ja mainosten kohdentamiseen. Lue lisää tietosuojastamme