rekry4

FONUM
YRITYKSILLE

Tekemällä Fonum yrityssopimuksen säästät aikaa ja rahaa. Jätä yrityksesi yhteystiedot lomakkeen kautta ja me olemme sinuun yhteydessä. Sopimus astuu heti voimaan!

galaxy korjaus

SÄÄSTÄT AIKAA JA RAHAA

Fonum yrityssopimuksella saat kiinteän alennuksen palveluista ja lisätarvikkeista sekä Suomen luotettavimman ja kattavimman mobiililaitehuollon käyttöösi.

Fonumilta yrityksesi työntekijä saa kaiken helposti ja nopeasti yhdestä paikasta! Laskun saatte jälkikäteen.


Pyrimme räätälöimään palvelumme yrityksesi tarpeiden mukaiseksi. Tarvittaessa tulemme korjaamaan yrityksesi laitteet luoksesi. Kysy lisää!galaxy korjaus

TEE SOPIMUS

Voit tehdä sopimuksen täyttämällä sivun alaosasta löytyvän lomakkeen. Olemme sinuun yhteydessä kun jätät meille yhteystietosi. Lähetämme sinulle sähköpostilla lopullisen sopimuksen pdf-muodossa ja vahvistamme kun voit alkaa käyttämään palveluitamme!

Työntekijä voi tulla rikkinäisen laitteen kanssa mihin tahansa Fonumin myymälään ja jättää laitteen huoltoon. Lasku tulee perästä.

iphone korjaus

TULE HUOLTOON

Kun olet saanut vahvistuksen Fonum yrityssopimuksen käyttöönotosta, työntekijäsi voivat alkaa käyttämään palveluitamme. Kaikissa huolloissamme on elinikäinen takuu!

Voit käyttää kaikkia Fonumin palveluita: tule liikkeeseen, tilaa lähetti luoksesi PK-seudulla tai laita rikkinäinen laite postiin. Korjaamme iPhonet, iPadit ja Samsung Galaxyt alle tunnissa liikkeissämme. Säästät siis aikaa ja rahaa ottamalla käyttöösi Fonum yrityssopimuksen


Huoltoverkostomme on valtakunnallinen ja apu on aina lähellä. Fonumilla on 29 liikettä Helsingistä Rovaniemelle.


TEE YRITYSSOPIMUS

Täytä alla oleva lomake ja yritysmyyjämme on sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.

HELPPO JA MAANLAAJUINEN

Fonum on Suomen suurin matkapuhelin- tabletti pikahuolto. Korjaamme alle tunnissa kaikissa liikkeissämme iPhonet, iPadit ja Samsung Galaxyt. Lisäksi korjaamme yli 30 muuta matkapuhelinmallia 2-3 päivässä. Joskus joka nopeammin jos varaosia on liikkeissä!

Fonumilla on 25 liikettä ympäri Suomea Helsingistä Rovaniemelle. Kaikki liikkeet ovat yrityksesi käytössä! Kaikkien liikkeiden sijainnit näet Yhteys-sivuilta osoitteesta www.fonum.fi/yhteys.

LUOTETTAVA

Työntekijämme ovat alansa ammattilaisia. Jokainen on läpäissyt vaativan Fonumin huoltokoulutuksen, he tuntevat laitteet ja osaavat auttaa kaikissa mobiilaitteisiin liittyvissä ongelmissa.


Varaosamme ovat parasta mahdollista laatua ja ne ovat läpäisseet vaativan testausprosessin.


Tarjoamme varaosille ja huoltotyölle elinikäisen takuun!


Tarjoamme yrityksille myös kattavaa Leasing-sopimusta, joka sisältää paitsi laitteen, myös kiinteähintaisen huoltosopimuksen. Jos olet kiinnostunut Fonum-leasingista, ota yhteyttä Jaakko Katilaan sähköpostilla tai puhelimitse numeroon 020 1321 420.


OTA YHTEYTTÄ

rekry4

Jaakko Katila

Yrityspalvelut


Sähköposti: jaakko.katila@fonum.fi

Puhelin: 050 509 63 83