Etsimme toimistoassistenttia

09.06.2017

————————-HAKUAIKA ON PÄÄTTYNYT—————————-

Fonum etsii toimistoassistenttia. Lue lisää ja hae nyt!

Fonum etsii toimistoassistenttia vakituiseen työsuhteeseen Helsingin Pitäjänmäelle. Tarjoamme mielenkiintoisen työpaikan nopeasti kasvavassa ja muuttuvassa työympäristössä. Tehtävä on uusi, joten pääset mukaan vaikuttamaan omaan toimenkuvaasi ja työkaluihisi.

Pääasiallisiin tehtäviin kuuluu ostolaskujen käsittely ja tiliöinti. Lisäksi tehtäviisi kuuluu toimistotehtävät sekä avustavat talouden raportointiin ja seurantaan liittyvät toimet sekä datan analysointiin liittyvät toimenpiteet.

Etsimämme henkilö omaa aiempaa työkokemusta toimistoassistentin tehtävistä ja on tottunut työskentelemään paineen alla, monen eri projektin parissa samaan aikaan. Priorisointi ja tarkkuus tehtävien suorittamisessa on tärkeää. Hakija hallitsee MS Officen, erityisesti MS Excelin, käytön hyvin ja omaa mielellään kokemusta muiden taloushallinnon tietojärjestelmien käyttämisestä.

Soveltuva kokemus sekä koulutus nähdään eduksi. Työ vaatii sujuvan suomen ja englanninkielen kirjoitus- sekä puhetaidon.

Jos kiinnostuit, lähetä hakemus sekä CV palkkatoiveineen viimeistään 1.10 2017 osoitteeseen fredrik.jansson@fonum.fi otsikolla “Työhakemus toimistoassistentti”. Aloitamme haastattelut heti sopivien hakemuksien saavuttua jo ennen hakuajan päättymistä.

Työt alkavat heti sopivan hakijan löydyttyä.

Fonum on Suomen suurin matkapuhelinten ja tablettien pikahuolto, jolla on 26 toimipistettä ympäri Suomea, yksi Tallinnassa ja pääkaupunkiseudulla huoltoauto, joka korjaa laitteen asiakkaan luona. Fonum korjaa iPhonet, iPadit ja Samsung Galaxyt alle tunnissa kaikissa myymälöissään. Muut merkit ja mallit 2-3 vuorokauden kuluessa, jos varaosia on saatavana. Rakkaudesta pieneen meisseliin!

www.fonum.fi