Tietoa panssarilasista

16.08.2016

Mikä on panssarilasi?

Panssarilasi on lasia. Se suojaa puhelinta tai iPadia naarmuilta ja kolhuilta ja antaa lisäsuojan puhelimen omalle näytölle jos puhelimesi tippuu maahan.

Panssarilasi suojaa puhelinta naarmuilta ja kolhuilta. Saatavana iPhone 4, 4S, 5, 5C, 5S, SE, 6, 6 Plus, 6S, 6S Plus. Samsung Galaxy S4, S5, S6, S6 Edge, S7, S7 Edge, A3, A5 ja J5

Miten panssarilasi tehdään?

Fonumin myymät panssarilasit on tehty laadukkaasta Japanilaisesta lasista. Kyse ei ole siis muovista, vaan aidosta lasista. Panssarilasia kutsutaan myös nimellä suojalasi, mutta panssarilasi on vakiintunut nimitys. Lasi on yhdeksän kertaa normaalia lasia kestävämpää ja tästä johtuen lasilla on 9H-luokitus.

Itse lasiaihion valmistusprosessi on hyvin perinteinen. Lasi saapuu tehtaalle levyinä, joista laserleikataan jokaiselle puhelin- tai iPad-mallille soveltuva lasi. Tämän jälkeen lasia karkaistaan eli kovetaan noin viiden tunnin ajan 500° celciuksen lämpötilassa, jonka jälkeen lasi jäähdytetään nopeasti. Lämmityksen ja jäähdytyksen ansiosta lasista tulee yhdeksän kertaa normaalia lasia kovempaa.

Tämän jälkeen lasiin asennetaan kolme erilaista pinnoitetta. Lasin alle asennetaan muovikalvo, joka mahdollistaa sen, että mikäli lasi hajoaa, palaset jäävät kiinni kalvoon. Näin olleen lasinsirut eivät leviä ympäriinsä. Muovikalvo on erittäin tiheää PET-muovia ja se ehkäisee myös terävien osumien etenemisen näytön pinnalle asti.

Muovikalvon päälle asennetaan silikonipinnoite, joka kiinnittää lasin puhelimen näyttöön. Silikoni imee ilman pois puhelimen oman näytön pinnalta ja kiinnittää panssarilasin tiukasti kiinni puhelimeen tai iPadiin. Silikonipinnoite ei jätä lasiin minkäänlaisia liimatahroja ja lasi on mahdollista irroittaa ja asentaa uudelleen näytön pintaan. Jos haluat asentaa lasin uudelleen, huomioithan että lasi hajoaa herkästi kun se irroitetaan näytön pinnasta. Nosta siis varovasti kulmasta.

Muovikalvo ja silikoni ovat panssarilasin alapuolella ja puhelimen näyttöä vasten. Lasin päällä on nanopinnoite, joka ehkäisee sormenjälkien ja rasvatahrojen syntymistä. Käyttäjä ei huomaa nanopinnoitetta ollenkaan.

Miksi ostaisin panssarilasin?

Panssarilasi suojaa naarmuilta ja kolhuilta. Se ehkäisee myös tehokkaasti puhelimen tai iPadin näyttöä, mikäli puhelin tippuu maahan. Panssarilasi ei anna kuitenkaan 100% suojaa. Panssarilasi jakaa iskun voimaa laajemmalle alueelle, mutta jos puhelin tai iPadi tippuu maahan kulma edellä tai tarpeeksi korkealta, voi näyttö hajota panssarilasin alta.

Panssarilasi on erittäin tehokas suoja normaalia “arkinaarmuuntumista” vastaan. Voit pitää puhelinta samassa taskussa esimerkiksi avainten kanssa ilman, että puhelimen oma näyttö naarmuuntuu. Panssarilasi on myös erittäin helppo vaihtaa uuteen jos se hajoaa tai naarmuuntuu liikaa. Se on halpa suoja, joka voi pelastaa puhelimesi tai iPadisi näytön.

Fonum panssarilasi

Kaikki Fonumin myymät panssarilasit tulevat yhdeltä tavarantoimittajalta. Tällä pystymme varmistamaan lasien laadun, sillä olemme tiiviissä yhteydessä alihankkijaamme, olemme vierailleet tehtaalla ja pystymme antamaan suoraa palautetta esimerkiksi lasien istuvuuden ja laadun suhteen. Haluamme tarjota asiakkaillemme vain parasta laatua. Fonum panssarilasin voit ostaa kaikista liikkeistämme tai Fonumin verkkokaupasta.

Tällä hetkellä panssarilasia on saatavina seuraavin malleihin

Apple

iPhone 5, iPhone 5C, iPhone 5S, iPhone SE, iPhone 6, iPhone 6 Plus, iPhone 6S, iPhone 6S Plus, iPhone 7, iPhone 7 Plus, iPhone 8, iPhone 8 Plus, iPhone X

iPad Mini 2, iPad Mini 3, iPad Mini 4, iPad Air, iPad Air 2, Apple iPad,

Samsung

Samsung S6, Samsung S6 edge, Samsung S7, Samsung S7 edge, Samsung S8, Samsung S8 Plus
Samsung A320, Samsung A520, Samsung  J530, Samsung J320.

OnePlus

OnePlus 3, OnePlus 3T, OnePlus 5

Honor

Honor 7, Honor 8, Honor 9

Sony

Sony Z3 compact, Sony Z3, Sony Z3 Plus, Sony Z5 compact, Sony Z5, Sony Z5 Premium

Panssarilasin asennus

Olemme tehneet videon panssarilasin asennuksesta. Voit tilata lasin myös verkkokaupastamme ja seurata videon ohjeita ja asentaa lasin itse. Asennamme panssarilaseja liikkeissämme odottaessa. Hinnat alkaen 15€ (pelkkä lasin asennus). Tervetuloa! Me Fonumilla uskomme laatuun, nopeuteen ja helppouteen. Rakkaudesta pieneen meisseliin!