Samsung Galaxy S7 ja S7 Edge viat joita korjaamme

19.08.2016

S7-9

Fonum korjaa Samsung Galaxy S7 ja S7 Edge puhelimista seuraavat viat

Näyttö rikki? Korjaamme myös Samsung Galaxy S7 ja S7 Edge puhelimet alle tunnissa.

Samsung Galaxy S7 ja S7 Edgen suurin ero on luonnollisesti näyttö. S7 Edgen näyttö on sivuilta kaareva ja hieman isompi kuin normaalin S7-puhelimen näyttö. Galaxy S7 Edgen näytön koko on 5.5 tuumaa ja S7:n 5.1 tuumaa.

Fonum vaihtaa näytöt molempiin puhelimiin. Samsung Galaxy S7 näytön vaihto maksaa 209€ ja Galaxy S7 Edgen näytön vaihto maksaa 369€. Hintaero johtuu S7 Edgen kaarevasta näytöstä ja suuremmasta työmäärästä.

Näyttö rikki? Korjaamme myös Samsung Galaxy S7 ja S7 Edge puhelimet alle tunnissa.

Puhelimet ovat tehoiltaan samanlaiset. Molemmissa on sama Snapdragon 820 suoritin ja 4GB käyttömuistia. Akun kesto on parantunut S6 ja S6 Edge puhelimista. Galaxy S7 mallin akku on teholtaan 3000 mAh ja S7 Edgen 3600 mAh. Testimme ovat osoittaneet S7 Edgen akun kestävän käytössä pidempään, vaikka näyttö on suurempi. Vaihdamme akut molempiin malleihin hintaan 79€.

Näyttö rikki? Korjaamme myös Samsung Galaxy S7 ja S7 Edge puhelimet alle tunnissa.

Molemmissa puhelimissa on 12-megapikselin kamerat. S6-sarja kätki sisäänsä 16-megapikselin kamerat. Vaikka pikselimäärä on pudonnut, on kuvien laatu parantunut paitsi yleisesti, myös hämärässä. Tämä johtuu siitä, että pikselit eivät ole niin tiheästi kennolla ja kenno ottaa vastaan valoa enemmän.

S7-3

Samsung Galaxy S7 ja S7 Edge ovat erittäin hyvin viimeisteltyjä puhelimia. Molemmissa puhelimissa on myös S6-sarjasta puuttunut SD-kortin paikka. SD-kortilla saa laajennettua puhelimen sisäistä muistia huomattavasti!

S7-2

Ajantasaisen huoltohinnastomme näet hinnasto-sivuilta linkin takaa:
http://www.fonum.fi/hinnasto

Kuinka näytönvaihto tapahtuu?

Katso tekemämme videot alta Samsung Galaxy S7 ja S7 Edge puhelimista.

Samsung Galaxy S7 näytön ja latausportin vaihto

Samsung Galaxy S7 Edge näyttömoduulin vaihto

Korjaamme Samsung Galaxy S7 ja Galaxy S7 Edget alle tunnissa, ilman ajanvarausta ja vuoden takuulla!