Rikkoutunut puhelimen näyttö

01.02.2016

Näytön vaihto on helppo homma!

Rikkoutunut lasi, oudot värit, kosketusongelmat? Kaikki nämä viat ovat korjattavissa helposti, nopeasti ja edullisesti. Korjaamme rikkoutuneet näytöt alle tunnissa, ilman ajanvarausta ja elinikäisellä takuulla*.

**
Huoltojen ja varaosien takuu elinikäinen, paitsi *Akkujen takuu yksi vuosi. 

Yleisimmät syyt näytön vaihdolle

  • Näytön lasi on haljennut
  • Näyttö ei vastaa kosketukseen tai toimii epämääräisesti
  • Näytön värit eivät vastaa todellisuutta
  • Näyttö on kokonaan pimeä

Korjaamme rikkoutuneet näytöt alle tunnissa!

Rikkoutunut näyttö on yleisin syy, miksi puhelin tuodaan huoltoon. Käytämme laadukkaita varaosia ja hienomekaanikkomme on koulutettu korjaamaan erityisesti iPhone- ja Samsung Galaxy- puhelimia sekä iPadeja. Lisäksi huollamme OnePlus, Huawei ja Sony laitteiden yleisimmät viat. Tarjoamme kaikkiin huoltoihimme vuoden takuun ja olemme vakuutusyhtiöiden hyväksymä huoltoyritys, joten voit hakea korvausta rikkoutuneen näytön vaihdosta vakuutusyhtiöltäsi.

Näytön vaihto esimerkiksi iPhone 6 puhelimeen maksaa 169€. Muiden mallien hinnat löydät hinnastostamme. Tuo puhelimesi asiantuntevan henkilöstömme pienten meisselien hellään käsittelyyn ja vaihdamme näyttösi uuteen alle tunnissa.

Lähimmän liikkeemme löydät yhteystiedot sivuilla. Tarjoamme käyttöösi myös lähetti– ja postituspalvelun mikäli ne vastaavat tarpeitasi paremmin. Voit olla meihin yhteydessä myös puhelimitse numerossa 020 1321 400. Ota yhteyttä, me korjaamme sen mitä et itse osaa.