rekry4

AVOIMET
TYÖPAIKAT

Töihin Fonumille? Alta löydät kaikki avoimet työpaikkamme. Jos et löydä sinua kiinnostavaa paikkaa, voit laittaa aina avoimen hakemuksen!Asiakaspalvelija ja vahinkokäsittelijä

Etsimme vahinkokäsittelijää ja asiakasneuvojaa kasvavaan tiimimme. Työtehtävässä toimit yhteistyössä Fonum liikkeiden kanssa ja tehtäväsi on olla tuki vahinkopäätösten tekemisessä. Toimit osana vakuutustiimiä ja osallistut vahinkopalveluiden kehittämiseen.


Lue lisää vahinkokäsittelijän paikasta tästä.Jyväskylä

Etsimme tuntityöntekijää Jyväskylään. Haluat auttaa asiakasta parhaalla mahdollisella tavalla ja olet myös myyntihenkinen. Jos vastasit kyllä, laita hakemus tulemaan. Koulutamme sinusta mobiililaitehuoltamisen ammattilaisen.


Lue lisää Jyväskylän avoimista paikoista tästä.

Kouvola

Etsimme tuntityöntekijää Kouvolaan. Haluat auttaa asiakasta parhaalla mahdollisella tavalla ja olet myös myyntihenkinen. Jos vastasit kyllä, laita hakemus tulemaan. Koulutamme sinusta mobiililaitehuoltamisen ammattilaisen.


Lue lisää Kouvolan avoimesta paikasta tästä.

Kotka

Etsimme tuntityöntekijää Kotkan alueelle. Haluat auttaa asiakasta parhaalla mahdollisella tavalla ja olet myös myyntihenkinen. Jos vastasit kyllä, laita hakemus tulemaan. Koulutamme sinusta mobiililaitehuoltamisen ammattilaisen.


Lue lisää Kotkan avoimesta paikasta tästä.

Lahti

Etsimme tuntityöntekijää Lahteen, Launeen Prisman liikkeeseen! Haluat auttaa asiakasta parhaalla mahdollisella tavalla ja olet myös myyntihenkinen. Jos vastasit kyllä, laita hakemus tulemaan. Koulutamme sinusta mobiililaitehuoltamisen ammattilaisen.


Lue lisää Lahden alueen avoimesta paikasta tästä.

Lappeenranta

Etsimme tuntityöntekijää Lapeenrantaan kauppakeskus Iso-Kristiinaan. Haluat auttaa asiakasta parhaalla mahdollisella tavalla ja olet myös myyntihenkinen. Jos vastasit kyllä, laita hakemus tulemaan. Koulutamme sinusta mobiililaitehuoltamisen ammattilaisen.!


Lue lisää Lappeenrannan avoimesta paikasta tästä.

Oulu

Etsimme tuntityöntekijää Oulun Valkeaan. Haluat auttaa asiakasta parhaalla mahdollisella tavalla ja olet myös myyntihenkinen. Jos vastasit kyllä, laita hakemus tulemaan. Koulutamme sinusta mobiililaitehuoltamisen ammattilaisen.


Lue lisää Oulun avoimesta paikasta tästä.

Rovaniemi

Etsimme tuntityöntekijää Rovaniemelle kauppakeskus Revontuleen. Haluat auttaa asiakasta parhaalla mahdollisella tavalla ja olet myös myyntihenkinen. Jos vastasit kyllä, laita hakemus tulemaan. Koulutamme sinusta mobiililaitehuoltamisen ammattilaisen.!


Lue lisää Rovaniemen avoimesta paikasta tästä.

Tornio

Etsimme tuntityöntekijää Tornioon. Haluat auttaa asiakasta parhaalla mahdollisella tavalla ja olet myös myyntihenkinen. Jos vastasit kyllä, laita hakemus tulemaan. Koulutamme sinusta mobiililaitehuoltamisen ammattilaisen.!


Lue lisää Tornion avoimesta paikasta tästä.

Avoin hakemus


Voit lähettää meille avoimen hakemuksen sähköpostilla. Kerro miksi meidän pitäisi palkata sinut, mitkä ovat vahvuutesi ja mikä on erikoisosaamisesi.


Lähetä hakemus osoitteeseen rekry@fonum.fi otsikolla Avoin hakemus.