rekry4

AVOIMET
TYÖPAIKAT

Hauatko töihin Fonumille? Alta näet kaikki avoimet työpaikkamme. Jos et löydä sinua kiinnostavaa paikkaa, voit laittaa aina avoimen hakemuksen!

Korjaajan ja myyjän avoimet työpaikat


Joensuu

Etsimme tuntityöntekijää Joensuuhun. Haluat auttaa asiakasta parhaalla mahdollisella tavalla ja olet myös myyntihenkinen. Jos vastasit kyllä, laita hakemus tulemaan. Koulutamme sinusta mobiililaitehuoltamisen ammattilaisen. Rakkaudesta pieneen meisseliin!


Lue lisää Joensuun avoimesta paikasta tästä.


Jyväskylä

Etsimme tuntityöntekijää Jyväskylään. Haluat auttaa asiakasta parhaalla mahdollisella tavalla ja olet myös myyntihenkinen. Jos vastasit kyllä, laita hakemus tulemaan. Koulutamme sinusta mobiililaitehuoltamisen ammattilaisen. Rakkaudesta pieneen meisseliin!


Lue lisää Jyväskylän avoimesta paikasta tästä.

Kotka

Etsimme tuntityöntekijää Kotkan alueelle. Haluat auttaa asiakasta parhaalla mahdollisella tavalla ja olet myös myyntihenkinen. Jos vastasit kyllä, laita hakemus tulemaan. Koulutamme sinusta mobiililaitehuoltamisen ammattilaisen. Rakkaudesta pieneen meisseliin!


Lue lisää Kotkan avoimesta paikasta tästä.

Lahti

Etsimme tuntityöntekijää Lahteen, Launeen Prisman liikkeeseen! Haluat auttaa asiakasta parhaalla mahdollisella tavalla ja olet myös myyntihenkinen. Jos vastasit kyllä, laita hakemus tulemaan. Koulutamme sinusta mobiililaitehuoltamisen ammattilaisen. Rakkaudesta pieneen meisseliin!


Lue lisää Lahden alueen avoimesta paikasta tästä.

Lappeenranta

Avaamme uuden liikkeen Helmikuussa 2018 Lappeenrantaan! Etsimme tuntityöntekijää uuteen liikkeeseemme kauppakeskus Iso-Kristiinaan. Haluat auttaa asiakasta parhaalla mahdollisella tavalla ja olet myös myyntihenkinen. Jos vastasit kyllä, laita hakemus tulemaan. Koulutamme sinusta mobiililaitehuoltamisen ammattilaisen. Rakkaudesta pieneen meisseliin!


Lue lisää Lappeenrannan alueen avoimesta paikasta tästä.

Lempäälä

Etsimme tuntityöntekijää Tampereen alueelle, Lempäälän Ideaparkiin. Haluat auttaa asiakasta parhaalla mahdollisella tavalla ja olet myös myyntihenkinen. Jos vastasit kyllä, laita hakemus tulemaan. Koulutamme sinusta mobiililaitehuoltamisen ammattilaisen. Rakkaudesta pieneen meisseliin!


Lue lisää Tampereen alueen avoimesta paikasta tästä.

Oulu

Etsimme kahta tuntityöntekijää Ouluun. Haluat auttaa asiakasta parhaalla mahdollisella tavalla ja olet myös myyntihenkinen. Jos vastasit kyllä, laita hakemus tulemaan. Koulutamme sinusta mobiililaitehuoltamisen ammattilaisen. Rakkaudesta pieneen meisseliin!


Lue lisää Oulun avoimista paikoista tästä.

Oulu

Etsimme tuntityöntekijää Oulun Valkeaan. Haluat auttaa asiakasta parhaalla mahdollisella tavalla ja olet myös myyntihenkinen. Jos vastasit kyllä, laita hakemus tulemaan. Koulutamme sinusta mobiililaitehuoltamisen ammattilaisen. Rakkaudesta pieneen meisseliin!


Lue lisää Oulun avoimista paikoista tästä.

Tornio

Etsimme tuntityöntekijää Tornioon. Haluat auttaa asiakasta parhaalla mahdollisella tavalla ja olet myös myyntihenkinen. Jos vastasit kyllä, laita hakemus tulemaan. Koulutamme sinusta mobiililaitehuoltamisen ammattilaisen. Rakkaudesta pieneen meisseliin!


Lue lisää Tornion avoimista paikoista tästä.

Avoin hakemus


Voit lähettää meille avoimen hakemuksen sähköpostilla. Kerro miksi meidän pitäisi palkata sinut, mitkä ovat vahvuutesi ja mikä on erikoisosaamisesi.


Lähetä hakemus osoitteeseen rekry@fonum.fi otsikolla Avoin hakemus.