rekry4

AVOIMET
TYÖPAIKAT

Hauatko töihin Fonumille? Alta näet kaikki avoimet työpaikkamme. Jos et löydä sinua kiinnostavaa paikkaa, voit laittaa aina avoimen hakemuksen!

Etsimme työntekijää Tampereen alueelle

Etsimme tuntityöntekijää Tampereen alueelle. Haluat auttaa asiakasta parhaalla mahdollisella tavalla ja olet myös myyntihenkinen. Jos vastasit kyllä, laita hakemus tulemaan. Koulutamme sinusta mobiililaitehuoltamisen ammattilaisen. Rakkaudesta pieneen meisseliin!


Lue lisää Tampereen alueen avoimesta paikasta tästä.

Etsimme työntekijää Kouvolaan

Etsimme tuntityöntekijää Kouvolan Veturiin. Haluat auttaa asiakasta parhaalla mahdollisella tavalla ja olet myös myyntihenkinen. Jos vastasit kyllä, laita hakemus tulemaan. Koulutamme sinusta mobiililaitehuoltamisen ammattilaisen. Rakkaudesta pieneen meisseliin!


Lue lisää Kouvolan avoimesta paikasta tästä.

Etsimme työntekijää Mikkeliin

Etsimme tuntityöntekijää Mikkeliin kauppakeskus Akseliin. Haluat auttaa asiakasta parhaalla mahdollisella tavalla ja olet myös myyntihenkinen. Jos vastasit kyllä, laita hakemus tulemaan. Koulutamme sinusta mobiililaitehuoltamisen ammattilaisen. Rakkaudesta pieneen meisseliin!


Lue lisää Mikkelin avoimesta paikasta tästä.

Etsimme työntekijää Seinäjoelle

Jos Lakeus on lähellä sydäntäsi, olet asiakaspalvelu- ja myyntihenkinen persoona ja haluat kouluttautua mobiilaitehuollon ammattilaiseksi, on tämä avoin työpaikka sinua varten! Etsimme tuntityöntekijää Seinäjoen Epstorin liikkeeseeme. Lue lisää linkin takaa ja hae nyt!


Lue lisää Seinäjoen avoimesta työpaikasta tästä.

Kolme avointa työpaikkaa PK-seudulla

Etsimme kolmea työntekijää PK-seudulle. Työtehtäviisi kuuluu asiakaspalvelu, myynti ja mobiilaitteiden korjaus. Tulet työskentelemään Helsingin alueen liikkeissä. Lue lisää linkin takaa ja hae nyt.


Lue lisää Helsingin avoimista paikoista tästä.

Etsimme työntekijää Rovaniemelle

Etsimme työntekijää Rovaniemen liikkeeseen. Työtehtäviisi kuuluu asiakaspalvelu, myynti ja mobiilaitteiden korjaus. Jos joulupukki, porot ja mobiilaitehuolto on lähellä sydäntäsi, lue lisää linkin takaa ja hae nyt.


Lue lisää Rovaniemen avoimesta paikasta tästä.

Etsimme työntekijää Joensuuhun

Etsimme työntekijää Joensuun Iso Myyn liikkeeseen. Työtehtäviisi kuuluu asiakaspalvelu, myynti ja mobiilaitteiden korjaus. Jos mobiilaitehuolto on lähellä sydäntäsi, lue lisää linkin takaa ja hae nyt.


Lue lisää Joensuun avoimesta paikasta tästä.

Etsimme työntekijää Kotkan Pasaatiin

Etsimme työntekijää Kotkan Pasaatin liikkeeseen. Työtehtäviisi kuuluu asiakaspalvelu, myynti ja mobiilaitteiden korjaus. Jos mobiilaitehuolto on lähellä sydäntäsi, lue lisää linkin takaa ja hae nyt.


Lue lisää Kotkan avoimesta paikasta tästä.

Etsimme työntekijää Jyväskylään

Etsimme työntekijää Jyväskylään. Työtehtäviisi kuuluu asiakaspalvelu, myynti ja mobiilaitteiden korjaus. Jos mobiilaitehuolto on lähellä sydäntäsi, lue lisää linkin takaa ja hae nyt.


Lue lisää Jyväskylään avoimesta paikasta tästä.

Etsimme 1-2 työntekijää Hyvinkään Willaan

Etsimme 1-2 työntekijää Hyvinkään Willan liikkeeseen. Työtehtäviisi kuuluu asiakaspalvelu, myynti ja mobiilaitteiden korjaus. Jos mobiilaitehuolto on lähellä sydäntäsi, lue lisää linkin takaa ja hae nyt.


Lue lisää Hyvinkään avoimista paikoista tästä.

Avoin hakemus

Voit lähettää meille avoimen hakemuksen sähköpostilla. Kerro miksi meidän pitäisi palkata sinut, mitkä ovat vahvuutesi ja mikä on erikoisosaamisesi.


Lähetä hakemus osoitteeseen rekry@fonum.fi otsikolla Avoin hakemus.