rekry4

AVOIMET
TYÖPAIKAT

Hauatko töihin Fonumille? Alta näet kaikki avoimet työpaikkamme. Jos et löydä sinua kiinnostavaa paikkaa, voit laittaa aina avoimen hakemuksen!

Korjaajan ja myyjän avoimet työpaikat

Tornio

Etsimme tuntityöntekijää Tornioon. Haluat auttaa asiakasta parhaalla mahdollisella tavalla ja olet myös myyntihenkinen. Jos vastasit kyllä, laita hakemus tulemaan. Koulutamme sinusta mobiililaitehuoltamisen ammattilaisen. Rakkaudesta pieneen meisseliin!


Lue lisää Tornion avoimista paikoista tästä.

Kuopio

Avaamme uuden liikkeen Kuopioon, Savon sydämeen! Haluat auttaa asiakasta parhaalla mahdollisella tavalla ja olet myös myyntihenkinen. Jos vastasit kyllä, laita hakemus tulemaan. Koulutamme sinusta mobiililaitehuoltamisen ammattilaisen. Rakkaudesta pieneen meisseliin!


Lue lisää Kuopion avoimista paikoista tästä.

Tampere

Etsimme tuntityöntekijää Tampereen alueelle. Haluat auttaa asiakasta parhaalla mahdollisella tavalla ja olet myös myyntihenkinen. Jos vastasit kyllä, laita hakemus tulemaan. Koulutamme sinusta mobiililaitehuoltamisen ammattilaisen. Rakkaudesta pieneen meisseliin!


Lue lisää Tampereen alueen avoimesta paikasta tästä.

Oulu

Etsimme kahta tuntityöntekijää Ouluun. Haluat auttaa asiakasta parhaalla mahdollisella tavalla ja olet myös myyntihenkinen. Jos vastasit kyllä, laita hakemus tulemaan. Koulutamme sinusta mobiililaitehuoltamisen ammattilaisen. Rakkaudesta pieneen meisseliin!


Lue lisää Oulun avoimista paikoista tästä.

Pori

Etsimme tuntityöntekijää Porin Puuvillaan. Haluat auttaa asiakasta parhaalla mahdollisella tavalla ja olet myös myyntihenkinen. Jos vastasit kyllä, laita hakemus tulemaan. Koulutamme sinusta mobiililaitehuoltamisen ammattilaisen. Rakkaudesta pieneen meisseliin!


Lue lisää Porin avoimesta paikasta tästä.

Seinäjoki

Jos Lakeus on lähellä sydäntäsi, olet asiakaspalvelu- ja myyntihenkinen persoona ja haluat kouluttautua mobiilaitehuollon ammattilaiseksi, on tämä avoin työpaikka sinua varten! Etsimme tuntityöntekijää Seinäjoen Epstorin liikkeeseeme. Lue lisää linkin takaa ja hae nyt!


Lue lisää Seinäjoen avoimesta työpaikasta tästä.

Kotka

Etsimme työntekijää Kotkan Pasaatin liikkeeseen. Työtehtäviisi kuuluu asiakaspalvelu, myynti ja mobiilaitteiden korjaus. Jos mobiilaitehuolto on lähellä sydäntäsi, lue lisää linkin takaa ja hae nyt.


Lue lisää Kotkan avoimesta paikasta tästä.

Hyvinkää

Etsimme 1-2 työntekijää Hyvinkään Willan liikkeeseen. Työtehtäviisi kuuluu asiakaspalvelu, myynti ja mobiilaitteiden korjaus. Jos mobiilaitehuolto on lähellä sydäntäsi, lue lisää linkin takaa ja hae nyt.


Lue lisää Hyvinkään avoimista paikoista tästä.

Avoin hakemus


Voit lähettää meille avoimen hakemuksen sähköpostilla. Kerro miksi meidän pitäisi palkata sinut, mitkä ovat vahvuutesi ja mikä on erikoisosaamisesi.


Lähetä hakemus osoitteeseen rekry@fonum.fi otsikolla Avoin hakemus.