iphone korjaus lähettipalvelu

POSTI KULKEE JA KUSTI POLKEE

Korjaamme iPhone, iPad, Samsung Galaxy, OnePlus, LG ja Sony puhelimet keskushuollossa postin välityksellä. Pakkaa puhelin tai tabletti ja laita postiin, me hoidamme loput.

TEE HUOLTOTILAUS POSTITSE

Voit tehdä ja maksaa tilauksesi tällä sivulla. Saat maksun jälkeen lähetysohjeet. Lähetyskustannukset sisältyvät korjauksen hintaan. Tämän jälkeen voit viedä puhelimesi lähimpään postin palvelupisteeseen.

Tuote korjataan Fonum Oy:n korjaamolla. Käsittely aika on 2-3 arkipäivää, jonka jälkeen laite on matkalla takaisin luoksesi. Tuote saatavilla kaikkialla Suomessa.

Palvelu maksetaan etukäteen verkkopankkitunnuksilla tai se voidaan myös maksaa Collector-osamaksullaLisää TUOTE

TILAUKSESI

Tyhjennä kori
Lue toimitusehdot

Tilaus sisältää korjauksen, varaosat ja Postin kuljetukset. Maksettuasi ja tilattuasi saat ohjeet postitoimitukseen.

0
0.00

TÄYTÄ TIETOSI

Fonum – iPhone, iPad ja Samsung huolto ja korjaus

Me Fonumissa olemme sitä mieltä, että iPhone ja iPad korjaus pitää olla yksinkertaista ja nopeaa. Huoltoautomme korjaa iPhonen, iPadin tai Samsungin paikan päällä. Meillä on 29 liikettä ympäri Suomea.

Meidän iPhone, iPad, Samsung Galaxy ja muiden merkkien näytön vaihto tehdään elinikäisellä takuulla. Elinikäinen takuu tarkoittaa kaikkia korjauksia, lukuunottamatta akkuja ja kosteusvaurioisia laitteita. Fonum takuu kattaa kaikki varaosaan tai korjaukseen liittyvät ongelmat. Korjaamme iPhonet, iPadit ja Samsung Galaxyt alle tunnissa.

Korjattavat merkit

Merkit joita korjaamme pikahuoltona, eli alle tunnissa ovat kaikki Applen iPhone ja iPad laitteet, sekä Samsung Galaxy mallit. Lisäksi korjaamme Huawei Honor-, Sony Xperia ja LG-puhelimet. iPhonen tai Samsung Galaxyn näytön vaihto tapahtuu niin, että vaihdamme koko elementin, jossa on etulasi, LCD, polarisaatiokalvo, sekä tarvittavat pienosat.

Kaikki työntekijämme ovat koulutettuja hienomekaanikkoja, joiden koulutus on keskittynyt nimenomaan matkapuhelinhuoltoon ja laitteet, joihin kaikki työntekijät ovat saaneet erikoistumiskoulutuksen ovat: iPhone 4, iPhone 4s, iPhone 5, iPhone 5s, iPhone 5c, iPhone 6, iPhone 6 Plus, iPhone 6s, iPhone 6S Plus, iPhone 7, iPhone 7 Plus, iPad 2,3 ja 4, iPad Air, Samsung Galaxy S3, Samsung Galaxy S4, Samsung Galaxy S5, Samsung Galaxy S6, Samsung Galaxy S6 Edge, Samsung Galaxy S7 ja Samsung Galaxy S7 Edge. Samsung Galaxy S8 ja Samsung Galaxy S8 Plus.

Fonum elinikäinen takuu

iPhone, Samsung tai iPad korjauksissamme käytämme lisensoituja varaosia – vaihdamme joka kuukausi 10000 näyttöä, joten voimme huoletta sanoa olevamme erittäin luotettava iPhone-, iPad- ja Samsung huolto.

Varaosistamme vikoja esiintyy noin 2% osista, joten olemme pystyneet kehittämään erittäin luotettavan varaosien tarkistusprosessin ennen kuin teemme näytön vaihdon asiakkaan iPhoneen tai Samsung Galaxyyn. Lisää Fonumin elinikäisestä takuusta voit lukea tästä.