iphone korjaus lähettipalvelu

POSTI KULKEE JA KUSTI POLKEE

Korjaamme iPhonet, iPadit, Samsung Galaxyt, LG:t ja Sonyt keskushuollossamme postin välityksellä. Pakkaa puhelimesi tai tablettisi ja laita postiin, me hoidamme loput.

TEE HUOLTOTILAUS POSTITSE

Voit tehdä ja maksaa tilauksesi tällä sivulla. Saat maksun jälkeen lähetysohjeet. Lähetyskustannukset sisältyvät korjauksen hintaan. Tämän jälkeen voit viedä puhelimesi lähimpään postin palvelupisteeseen.

Tuote korjataan Fonum Oy:n korjaamolla niin, että se on vuorokauden kuluttua saapumisestaan jälleen matkalla takaisin luoksesi. Tuote saatavilla kaikkialla Suomessa.

Palvelu maksetaan etukäteen verkkopankkitunnuksilla tai se voidaan myös maksaa Collector-osamaksullaLisää TUOTE

TILAUKSESI

Tyhjennä kori
Lue toimitusehdot

Tilaus sisältää korjauksen, varaosat ja Postin kuljetukset. Maksettuasi ja tilattuasi saat ohjeet postitoimitukseen.

0
0.00

TÄYTÄ TIETOSI

Fonum – iPhone, iPad ja Samsung huolto ja korjaus

Me Fonumissa olemme sitä mieltä, että iPhone, iPad ja Samsung korjaus pitää olla yksinkertaista ja nopeaa. Huoltoautomme korjaa iPhonen, iPadin tai Samsungin paikan päällä. Fonumilla on 17 liikettä ympäri Suomen. Katso kaikkien liikkeiden sijainnit yhteys-sivulta tästä.

Meidän iPhone näytön vaihto tehdään vuoden takuulla. Takuu tarkoittaa kaikkia korjauksia. Kaikissa Fonumin tekemissä huolloissa on siis vuoden takuu. Fonum takuu kattaa kaikki varaosaan tai korjaukseen liittyvät ongelmat. Korjaamme iPhonet, iPadit ja Samsungit alle tunnissa.

Korjattavat merkit

Merkit joita korjaamme pikahuoltona, eli alle tunnissa ovat kaikki Applen iPhone ja iPad laitteet, Samsung Galaxyt ja osa Sonyn, Honorin ja LG:n malleista. iPhonen tai Samsung Galaxyn näytön vaihto tapahtuu niin, että vaihdamme koko elementin, jossa on etulasi, LCD, polarisaatiokalvo, sekä tarvittavat pienosat.

Kaikki työntekijämme ovat koulutettuja hienomekaanikkoja, joiden koulutus on keskittynyt nimenomaan matkapuhelinhuoltoon ja laitteet, joihin kaikki työntekijät ovat saaneet erikoistumiskoulutuksen ovat: iPhone 4, iPhone 4s, iPhone 5, iPhone 5s, iPhone 5c, iPhone 6, iPhone 6s, iPad 2,3 ja 4, iPad Air, Samsung Galaxy S3, Samsung Galaxy S4, Samsung Galaxy S5, Samsung Galaxy S6, Samsung Galaxy S6 Edge, Samsung Galaxy S7, Samsung Galaxy S7 Edge, Honor 6, Honor 7, Sony Xperia Z3, Sony Xperia Z3+, Sony Xperia Z3 Compact, Sony Xperia Z5, Sony Xperia Z5 Compact ja Sony Xperia Z5 Premium.

Fonum takuu

iPhone, Samsung tai iPad korjauksissamme käytämme lisensoituja varaosia – vaihdamme joka kuukausi lähes 5000 näyttöä, joten voimme huoletta sanoa olevamme erittäin luotettava iPhone-, iPad- ja Samsung huolto.

Varaosistamme vikoja esiintyy noin 2% osista, joten olemme pystyneet kehittämään erittäin luotettavan varaosien tarkistusprosessin ennen kuin teemme näytön vaihdon asiakkaan iPhoneen tai Samsung Galaxyyn.