OnePlus puhelimien huolto ja korjaus

17.03.2017

Fonum huoltaa ja korjaa myös OnePlus 1,2,3 ja 3T -puhelimet.

Fonum korjaa nyt myös OnePlus -puhelimet!

OnePlus -puhelinten suosio on kasvanut, joten päätimme ottaa ne osaksi huoltomallistoamme! Korjaamme kaikki OnePlus -puhelinten mallit kaikissa liikkeissämme. Kaikkien liikkeiden yhteystiedot näet osoitteesta www.fonum.fi/yhteys. Ajantasaisen OnePlus huoltohinnaston löydät hinnasto-sivultamme osoitteesta www.fonum.fi/hinnasto.

Nyt myös OnePlus 5 näytönvaihto hintaan 249€! Kaikissa liikkeissä

Korjaamme seuraavat OnePlus -puhelimet

Fonum huoltaa ja korjaa myös OnePlus 1,2,3 ja 3T -puhelimet.

OnePlus -puhelimet tunnetaan hyvästä muotoilusta, ja ennen kaikkea erinomaisesta hinta-laatusuhteesta. OnePlus on saanut yhdistettyä kilpailukykyisen hinnan, premium-luokan ominaisuuksiin. Kun tuot meille OnePlus -puhelimen huoltoon, käytämme vain parhaita mahdollisia varaosia.

Fonum korjaa OnePlus -puhelimista seuraavat viat

Fonum huoltaa ja korjaa myös OnePlus 1,2,3 ja 3T -puhelimet.

OnePlus 3 -puhelimen muotoilu muistuttaa hyvin pitkälti muiden merkkien lippulaivamalleja. Piirteitä on laitannut niin Applen iPhonesta, kuin Samsungin Galaxy S7 -sarjasta. OnePlus -puhelimien käyttöjärjestelmänä on Android, jonka päällä pyörii OnePlussan oma Cyanogen -skini. Android on kuitenkin hyvin puhdas ja ylimääräisiä ohjelmia on hyvin vähän.

Fonum huoltaa ja korjaa myös OnePlus 1,2,3 ja 3T -puhelimet.

OnePlus 3- ja OnePlus 3T-puhelimen lataus hoituu USB Type-C kaapelilla. OnePlus 3- ja OnePlus 3T-puhelimien erikoisuus on Dash Charge ominaisuus. OnePlussan mukaan saat puolen tunnin latauksella virtaa koko päiväksi. Dash Charge lataus onkin osoittaunut testeissämme hyvin nopeaksi. Latauksen juju on siinä, että laturi varastoi ensin virran ja siirtää sen sitten puhelimeen.

OnePlus huollon hinta

OnePlus One näytönvaihto 139€. OnePlus 2 näytönvaihto 169€. OnePlus X, 3 ja 3T näytönvaihto 209€. OnePlus 5 näytönvaihto 249€.

Ajantasaisen OnePlus huoltohinnaston löydät hinnasto-sivultamme osoitteesta www.fonum.fi/hinnasto. Pyrimme korjaamaan OnePlus-puhelimet 2-3 arkipäivän kuluessa. Saat tiedon huoltoaikataulusta vierailemalla jossain Fonumin 26-liikkeestä tai soittamalla suoraan liikkeeseen. Liikkeiden sijainnit, puhelinnumerot ja aukioloajat näet osoitteesta www.fonum.fi/yhteys.

Fonum huoltaa ja korjaa myös OnePlus 1,2,3,3T ja 5 -puhelimet.

Fonum elinikäinen takuu

Fonum tarjoaa kaikille huoltotöille ja varaosille elinikäisen takuun. Siitä miksi voimme tarjota elinikäisen takuun huoltotyölle ja varaosille, voit lukea tästä. Elinikäinen takuu ei koske akkuja, joille tarjoamme vuoden takuu. Takuu ei koske myöskään kosteusvaurioisia laitteita, joille emme myönnä takuuta ollenkaan. Täydelliset takuuehdot näet osoitteesta www.fonum.fi/takuuehdot.

Fonum huoltaa ja korjaa myös OnePlus 1,2,3 ja 3T -puhelimet.

Laitetaan OnePlus -puhelimesi kuntoon! Jos sinulla on mitä tahansa kysyttävää, voit soittaa numeroon 020 1321 400 tai lähettää sähköpostia asiakaspalveluumme osoitteeseen varaukset@fonum.fi.

Muista seurata Fonumia Facebookissa ja Instagrammissa! Voit myös lähettää meille viestin Facebookin kautta.

Fonum Facebookissa
Fonum Instagrammissa

Rakkaudesta pieneen meisseliin!