Esittelyssä uusi OnePlus 5T

22.11.2017


Upealla näytöllä ja tehokkaimmalla kameralla varustettu OnePlus 5T uutuus julkaistiin Suomessa tiistaina 21.11. Kävimme ensimmäisten joukossa katsomassa miltä tämä odotettu uutuus näytti OnePlus PoP-Up tilaisuudessa paikanpäällä.

ESITTELYSSÄ ONEPLUS 5T

Uusi puhelin julkaistiin Helsingissä, OnePlus Suomen järjestämässä PoP-Up tilaisuudessa. Tilaisuus oli kaikille avoin ja ihmisiä oli tullut sekä ostamaan, että ihmettelemään uutta mallia ihan jonoksi asti. Pienemmistä ennakko-odotuksista huolimatta uusi OnePlus 5T oli positiivinen yllätys.

OnePlus 5T alumiininen runko ja muotoilu oli samantyyppinen kuin edeltäjässä. 6,01 tuuman näyttö kattaa yhä suuremman osan puhelimen etupuolesta ja puhelin on edestä lähes reunaton. Puhelimen koko ei suuremmasta näytöstä huolimatta ole kasvanut ja tuntuma kädessä oli samankaltainen kuin OnePlus 5 mallissa. Aikaisemmin edessä ollut touch ID painike on sijoitettu puhelimen takapuolelle. Uuden näyttötekniikan, eli paremman värin ja tarkkuuden lisäksi puhelimessa on myös kasvonjentunnistusominaisuus.

OnePlus on tunnettu laadukkaasta kameratekniikasta, eikä uusinkaan malli pettänyt sen osalta. Takana oleva kaksoiskamera on hyvälaatuinen ja bokeh-ominaisuudella kamera tarkentaa kohteen sekä jättää taustan sumeaksi. Automaattisen kuvanvakautuksen ansiosta kaksoiskameralla pystyy kuvaamaan laadukasta, tasaista 4K-videota. Tilan tunnelmavalaistuksen ansiosta pääsimme testaamaan hämäräkuvausta. Kameran uusin tekniikka yhdistää neljä pikseliä yhdeksi, vähentää kohinaa ja parantaa tarkkuutta hämärässä kuvatessa. Tämä on erinomainen ominaisuus pohjoisen olosuhteissa.

OnePlus laitteita ei tarvitse jättää lataukseen yöksi. Tämä pidentää akun käyttöikää. Dash Charge ominaisuus lataa OnePlus 5T akun koko päiväksi vain puolessa tunnissa. Tästä ei paljon jatkuvan käytön tarve voi parantua.

ONEPLUS 5T HINTA JA SAATAVUUS

OnePlus 5T Midnight Black 64 Gt hinta on 499 euroa ja 128 Gt muistilla 599 euroa. Puhelin on saatavilla Elisa myymälöistä ja verkkokaupasta koko Suomessa.

ONEPLUS 5T NÄYTÖN VAIHTO

Fonum vaihtaa OnePlus 5T puhelinten näytön, takakuoren ja muut pienosat heti, kun saamme varaosia varastoon. OnePlus 5 näytön vaihto 249 euroa. Kysy lisää lähimmästä liikkeestä tai soita numeroon 020 1321 400

Tarkemmat speksit ja lisätietoa uudesta OnePlus 5T puhelimesta voit lukea linkin takaa.

Kaikkien Fonumin liikkeiden sijainnit ja aukioloajat löydät osoitteesta www.fonum.fi/yhteys.

Muista seurata Fonumia Facebookissa ja Instagrammissa! Voit myös lähettää meille viestin Facebookin kautta.

Fonum Facebookissa
Fonum Instagrammissa