KESÄTÖIHIN FONUMILLE

20.02.2018

LUE LISÄÄ FONUMIN KESÄTYÖPAIKOISTA

Fonum on Suomen suurin matkapuhelinpalvelu ja meillä on 29 liikettä ympäri Suomea. Mikäli et löydä haluamaasi kaupunkia alla olevalta listalta ja sinua kiinnostavat työmahdollisuudet jossain muussa liikkeessä, niin jatka lukemista äläkä epäröi jättää hakemusta!

Ensisijaisesti etsimme kesätyöntekijöitä seuraaviin liikkeisiin:

VANTAA JUMBO, ESPOO SELLO, ESPOO ISO OMENA, HELSINKI FORUM, KOTKA PASAATI

Oletko asiakaspalvelu- ja myyntihenkinen ihminen, ja olet valmis oppimaan uutta? Vastasitko kaikkiin kyllä? HYVÄ, me koulutamme sinusta meisselinheiluttamisen ammattiosaajan! Lähetä meille työhakemus niin voit päästä mukaan Suomen parhaimpien meisselinheiluttajien joukkoon.

Tulisit työskentelemään tuntityöntekijänä Fonumin liikkeessä. Meisselinheiluttajan työtehtäviin kuuluu yleisimpien mobiililaitteiden korjauksen lisäksi asiakaspalvelu- ja myyntitehtäviä. Työt jakautuu aamu- sekä iltavuoroon. Tarjoamme myös kannustavan myyntipalkkauksen sekä loistavat mahdollisuudet edetä urallasi.

Korjaamme iPhonet, iPadit ja Samsung Galaxyt alle tunnissa. Muiden merkkien huolto 2-3 vuorokaudessa. Meiltä saat myös liittymät, laitteet ja tarvikkeet. Me rakastamme pieniä meisseleitä ja tarjoamme mielenkiintoisen mahdollisuuden työskentelyyn erinomaisessa työyhteisössä, jossa vallitsee hyvä henki ja tekemisen meininki!

Lähetä meille vapaamuotoinen työhakemus (teksti tai video) sekä CV otsikolla KESÄTYÖ ja LIIKKEEN NIMI osoitteeseen rekry@fonum.fi. Haku on avoinna Huhtikuun 15 päivään asti. Ota siis ensimmäinen askeleesi meisselinheiluttajaksi jo tänään!

TIEDOT:

Työtehtävä: Asiakaspalvelija / myyjä / mobiililaitteiden korjaaja
Tarve:n. 1 työntekijä per liike
Hakuaika: Huhtikuun 15 päivään asti
Haastattelut: Huhtikuun lopussa
Lisätiedot: Alexander Lång / 020 1321 475 (klo 9-17)
Hakemukset: Osoitteeseen rekry@fonum.fi. Otsikolla KESÄTYÖ ja LIIKKEEN NIMI

Rakkaudesta pieneen meisseliin!