iPhone 6 näytön vaihto

28.10.2014

iphone 6 korjaus

Tänään se tapahtui!

Vähän se jännitti, kun saimme ensimmäisen iPhone 6 -puhelimen korjauspöydälle. Varsinkin kun puhutaan puhelimesta, jonka varaosat ovat vielä aivan törkeän kalliita.

Laitteen korjaaminen tällä hetkellä on vielä aivan toisissa sfääreissä kuin esimerkiksi iPhone 5s tai iPhone 5, jotka korjaantuvat jo suhteellisen edullisesti. Hintaa laitteen korjaamiselle tulee 269e, joka on meidän mielestä aivan liikaa. Onneksi laite menee yleensä yrityksen tai kodin vakuutuksiin, jolloin selviää omavastuulla. Suosittelen tarkastamaan omasta vakuutusyhtiöstä ennen korjaamaan tuomista, että vakuutus korvaa korjauksen.

Otimme puhelimen auki jännityksellä, onneksi olimme jo hyvissä ajoin purkaneet useaan kertaan oman iPhone 6:sen, jonka tilasimme Saksasta heti kun tilaus oli mahdollista. Iphone 6 on rakenteeltaan hyvin samankaltainen kuin iPhone 5, joka on helposti huomattavissa youTubesta löytyvistä videoista:

Kirjoitamme oppaan iPhone 6 näytön vaihdosta itse aivan pian, mutta jos tuntuu liian jännittävältä korjata yli 600 euron puhelinta 200 euron varaosalla itse, niin voit luottaa meihin – olemme myös vakuutusyhtiöiden hyväksymä iPhone huolto

Päivitys: Kuinka korjata iPhone 6 itse, katso tästä ohjeet, jos iPhone 6 lasi on rikki.