Etsimme asiakaspalvelun ammattilaista

04.01.2017

vastaava

Etsimme asiakaspalveluvastaavaa vakituiseen työsuhteeseen

 
Oletko kiinnostunut asiakaspalvelusta ja haluat olla kehittämässä Fonumin asiakaspalvelupolkua? Olet iloinen, oma-aloitteinen, sinulla on laaja-alaista kokemusta asiakaspalvelutyöstä ja osaat työskennellä perehdytyksen jälkeen itsenäisesti kasvavassa yrityksessä. Olet mahdollisesti työskennellyt matkapuhelin- ja tablettihuoltamisen parissa tai olet kiinnostunut alasta.
 
Fonum on Suomen suurin matkapuhelinpalvelu, jolla on 22-liikettä ympäri Suomea. Huollamme yleisimmät matkapuhelin ja tablettimallit alle tunnissa, ilman ajanvarausta ja vuoden takuulla.  
 
Etsimme vakituiseen (38.5 h / viikko) työsuhteeseen asiakaspalveluvastaavaa. Työtehtäviisi kuuluu Fonumin monikanavaiseen asiakaspalveluun vastaaminen sekä asiakaspalvelun ylläpito ja kehittäminen. Lisäksi vastaat Fonumin verkkokaupan päivittäislähetyksistä ja toimit toimistomanagerina Fonumin hallinnollisessa toimipisteessä. Tulet työskentelemään Fonumin uudistuvassa hallinnollisessa toimipisteessä Helsingissä, jossa otat myös vastaan asiakkaita tarpeen tullen.
 
Fonumin asiakaspalvelukanavia ovat keskuspuhelin, sähköposti ja sosiaalisen median kanavat. Nämä kanavat ovat vastuullasi: vastaat asiakkaiden puheluihin ja ohjaat niitä eteenpäin. Vastaat myös asiakkailta tulleisiin sähköposteihin sekä Fonumille esitettyihin kysymyksiin sosiaalisessa mediassa.  
 
Pääset vaikuttamaan oman toimenkuvasi kehittämiseen ja käyttämiisi työkaluihin, sillä toimenkuva on uusi.
 
Lähetä vapaamuotoinen työhakemus palkkatoiveineen sekä ansioluettelo otsikolla Asiakaspalveluvastaava / Fonum 16.1 mennessä osoitteeseen ville-petteri.maatta@fonum.fi 

Vaatimukset:
 
Hallitset asiakaspalvelun, olet iloinen, oma-aloitteinen ja siedät hyvin paineita.
Hallitset sosiaalisen median ja olet mahdollisesti käyttänyt jotain monikanavaisen asiakaspalvelun työkalua. 
Puhut ja kirjoitat suomea ja englantia hyvin. Ruotsin kielen taito ei ole välttämätöntä, mutta katsotaan eduksi.
 
Tarjoamme:
 
Inspiroivan ja kehittyvän työympäristön
Mahdollisuuden vaikuttaa oman toimenkuvan kehittämiseen ja käyttämiisi työkaluihin. Kokemus monikanavaisesta asiakaspalvelusta katsotaan eduksi.
Matkapuhelinedun ja työkoneen.
 
Hakuaika: 16.1 asti.
Työ alkaa: 1.2 tai sovittavissa erikseen.
Haastattelut: Ajankohta ilmoitetaan myöhemmin
Koeaika:Työssä sovelletaan kuuden kuukauden koeaikaa.

Lisätiedot ja kysymykset:

Ville-Petteri Määttä
040-593 61 48
Soittoajat: torstaina 5.1 klo. 12-14, tiistaina 10.1 klo. 12-14 ja torstaina 12.1 klo. 12-14.
ville-petteri.maatta@fonum.fi Otsikolla Asiakaspalveluvastaava / Fonum