Elinikäinen takuu

03.03.2017

Fonum tarjoaa kaikille huolloille ja varaosille elinikäisen takuun lukuun ottamatta akun vaihtoja.

Fonum tarjoaa elinikäisen takuun kaikille huolloille ja varaosille*

Fonum on Suomen suurin matkapuhelinten ja tablettien pikahuolto. Korjaamme kuukaudessa yli 13 000 mobiililaitetta 28 myymälässä ympäri Suomea. Varaosien ja huollon laatu on ollut meille aina tärkeää. Voimme ylpeänä kertoa saavuttaneemme tason, jossa varaosien ja työn laatu on noussut niin korkeaksi, että haluamme tarjota asiakkaille elinikäisen takuun huollon ja varaosien osalta!

Miksi tarjoamme elinikäisen takuun?

Teemme jatkuvasti töitä löytääksemme parhaat mahdolliset tavarantoimittajat ja kaikki työntekijämme käyvät läpi Fonumin huoltokoulutuksen, jossa heistä koulutetaan mobiililaitehuollon ammattilaisia. Nämä kaksi prosessia ovat tasolla, josta olemme aidosti ylpeitä ja meille tulee erittäin vähän takuunalaisia tapauksia. Näissä tapauksissa haluamme tarjota asiakkaalle parasta mahdollista palvelua. Elinikäinen takuu on juuri sitä.

*Takuu kattaa kaikki Fonumin tekemät huollot ja varaosat, lukuunottamatta kosteusvaurioisia mobiililaitteita ja akkuja.

Akuille annamme yhden vuoden takuun

Akkujen takuu ei ole elinikäinen. Tämä johtuu siitä, että kyseessä on kuluva osa, joka menettää varaustaan latauskertojen kasvaessa. Akuille myönnämme yhden vuoden takuun. Suosittelemme tutustumaan tekemäämme oppaaseen, jossa kerromme kuinka lataat laitettasi oikein ja akkusi varaustaso säilyy mahdollisimman hyvänä.

Kosteusvaurioisille mobiililaitteille emme myönnä takuuta ollenkaan. Kosteusvaurioiden aiheuttamia vikoja on erittäin vaikea määrittää ja kerromme aina asiakkaalle, mikäli mobiililaitteessa oleva kosteusvaurio estää takuun myöntämisen.

Elinikäinen takuu astuu voimaan välittömästi kaikissa Fonumin liikkeissä kattaen 3.3.2017 alkaen tehdyt huollot.

Halutessasi jatkamme laitevalmistajan takuuta

Yleensä laitevalmistajan takuu päättyy, kun laitteelle tehdään huoltotoimenpiteitä valtuuttamattomassa huoltoliikkeessä. Fonum on päättänyt ottaa käyttöön mallin, jossa jatkamme takuun, myös Fonumin tekemän huollon jälkeen, kattamaan laitevalmistajan myöntämän takuun. Hinta palvelulle on 20 euroa. Voit siis ostaa Fonumilta takuun, jossa on täysin samat takuuehdot kuin laitevalmistajan takuussa. Takuu on voimassa yhtä kauan kuin laitteesi takuu olisi voimassa. Tuote on myynnissä kaikissa Fonumin myymälöissä. Takuuehdot ovat täysin samat kuin laitevalmistajan myöntämässä takuussa ja voivat vaihdella malli- ja merkkikohtaisesti.

Mikä on Fonum?

Fonum on Suomen suurin matkapuhelinten ja tablettien pikahuolto joka korjaa iPhonet, iPadit ja Samsung Galaxyt alle tunnissa. Muut merkit Fonum korjaa 2-3 vuorokaudessa. Fonumilla on 28 liikettä ympäri Suomea Helsingissä, Espoossa, Vantaalla, Hyvinkäällä, Raisiossa, Turussa, Järvenpäässä, Lahdessa, Kuopiossa, Kotkassa, Tampereella, Lempäälässä, Kouvolassa, Jyväskylässä, Seinäjoella, Joensuussa, Rovaniemellä, Torniossa ja Oulussa.

Kaikkien Fonumin liikkeiden aukioloajat ja sijainnit löydät osoitteesta www.fonum.fi/yhteys. Voit myös soittaa asiakaspalveluumme 020 1321 400 tai olla meihin yhteydessä Facebookissa.

Täydelliset takuuehdot

Täydelliset takuuehdot löydät osoitteesta www.fonum.fi/takuuehdot

Rakkaudesta pieneen meisseliin!